De ce să alegi o hotă Faber pentru bucătăria ta de acasă

Tehnologia de ultimă generație face astăzi gătitul mult mai simplu și mai plăcut pentru oricine. Ustensilele și electrocasnicele de bucătărie lucrează în favoarea ta, precis și sigur, iar tu consumi timpul mai eficient, rezultatele bucurându-te deplin. Partea cea mai bună este că tehnologia a devenit accesibilă tuturor, iar caracteristici care în trecut erau prezente doar în bucătăriile profesionale sunt astăzi replicate și în bucătăria de acasă, prin produse extrem de eficiente și în același timp elegante, care să-ți asigure o ambianță plăcută în acel mediu de lucru / de luat masa.

Element de bază în bucătărie este hota. Importanța sa este adesea ignorată, punându-se accent mai mult pe aparatele de gătit. Însă contează să avem aer curat, respirabil, o atmosferă plăcută când gătim. Cei de la Faber, producător de top pe piața de hote la nivel internațional, duc lucrurile mai departe și dincolo de eficiență în utilizare, oferă hotelor și un plus la partea de design, pentru ambianță cu adevărat deosebită. Pentru Faber, contează designul, tehnologia și calitatea. De-a lungul timpului, a reușit să transforme hota dintr-un accesoriu umil de mobilier într-un element esențial din echipamentul de bucătărie – sigur, elegant și funcțional.

Aerul contează, spun cei de la Faber – prima companie care a produs hote de bucătărie. Firma este și astăzi numărul unu din punct de vedere al calității și cantității. În Italia, una din două hote este produsă de Faber, ceea ce spune multe despre cât de eficiente sunt produsele acestei companii, disponibile în prezent și în România.

Eliminarea aburului din bucătărie este elementul cheie pentru orice hotă. Soluția Faber? Sistemul steam off – SOS, exclusiv la Faber.Sistemul SOS injectează aerul controlat cu precizie și cu geometrie variabilă elicoidală în hotă. Aceste jeturi de aer creează un vortex ce accelerează aerul în sus, crescând debitul și capacitatea hotei de a capta fumul și aburul. Rezultatul? Nu va mai exista condens sau grăsime sub hotă sau în interiorul acesteia!„, se precizează pe https://www.faberspa.com/ro/.

Hotele Faber asigură un consum redus de energie electrică, dar au eficiență maximă: „Observațiile noastre despre natură sunt în mod clar în spatele designului difuzorului nostru Nautilus. Datorită dinamicii avansate a fluidului și a formei optimizate, difuzorul Nautilus asigură un flux de aer neobstrucționat. Grosimea de doar 15cm este un alt beneficiu exclusiv. Difuzorul Nautilus este încă o piatră de hotar în istoria designului hotelor. De la Faber, bineînțeles„, se menționează în aceeași sursă.

Bucătăria anului 2021 este una modernă, dotată pentru eficiență maximă, dar fără compromis în materie de design. Indiferent ce tip de hotă Faber s-ar alege, aceasta se poate integra în ansamblul general al bucătăriei, ca și cum a fost fabricată special pentru bucătăria personală. Este important să faci alegeri durabile, care să te ajute în viața de zi cu zi în experiența gătitului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *