De ce să alegi Glory Hotel pentru cazare în Oradea

Pentru călătoriile în zona de vest a României, când se caută cazare în județul Bihor, cele mai multe opțiuni pe piața de ospitalitate există în municipiul Oradea. Orașul oferă în sine numeroase obiective turistice și este bine conectat la orice destinație din regiune. Așadar, foarte des se caută cazare în Oradea pentru călătorii de afaceri.

În același timp, există cereri și pentru cazare în scop personal, chiar vacanțe de tip city-break ori călătorii romantice în cuplu, mai ales pe segmentul de hoteluri premium, cu grad superior de confort și multiple facilități. Pentru toate aceste căutări, o foarte inspirată alegere este Glory Hotel, o apariție nouă în sectorul turistic din Oradea.

Dintre atât de multe hoteluri în Oradea, de ce să alegi tocmai Glory Hotel pentru cazare hotel Oradea? Iată mai jos câteva motive:

– Glory Hotel Oradea este situat într-o zonă apropiată de centrul orașului, de mall și de toate punctele de interes din zonă. Se ajunge ușor chiar și la aeroport, cu servicii de taxi. În același timp, zona aleasă este una liniștită, potrivită pentru relaxare și odihnă.

– Fiind un hotel nou, totul este modern și de actualitate. Designul hotelului vizează cele mai noi trenduri în materie de hoteluri de top la nivel internațional.

– Încadrat la 4 stele, Glory Hotel garantează un nivel de confort superior. De asemenea, servicii foarte utile sunt mereu la îndemâna oaspeților. De menționat faptul că există paturi confortabile extra – large în toate camerele.

– Unele dintre camerele acestui hotel din Oradea includ saune umede și uscate. Este vorba despre saune private, chiar în camerele de hotel, pentru 100% intimitate și comoditate. Este o facilitate unică în România, deci Glory Hotel propune o experiență cu totul inedită în materie de cazare welness – spa.

– Hotelul deține sistem de supraveghere video non stop inclusiv pentru spațiul de parcare, având astfel grijă la oaspeții să parcheze mașina în siguranță.

– Copiii de orice vârstă sunt bine-veniți, se poate oferi chiar pătuț la cerere, în limita disponibilității și pe bază de solicitare în avans. Glory Hotel este un hotel prietenos inclusiv pentru familii cu copii, practic pentru orice tip de călători.

– Chiar dacă vine cu avantaje exclusiviste pentru oaspeții săi, Glory Hotel Oradea are o politică de prețuri accesibilă, oferind confort maxim și servicii premium în condiții foarte avantajoase din punct de vedere financiar. Cazare ieftină în Oradea la standard de 4 stele cu extra beneficii? Este posibil la un astfel de hotel de top pe piața ospitalității din România.

– Online se pot găsi recenzii oneste extrem de obiective ale oaspeților cazați până acum la Glory Hotel Oradea. Este vorba despre recenzii postate pe Google și pe booking.com, deci surse de încredere în sectorul turistic.

Pentru cazare în Oradea la Glory Hotel, rezervările se pot realiza online pe website-ul oficial www.gloryhotel.ro sau telefonic la numărul de telefon 0748 780 488.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *