Alege activitati creative pentru copii, seturi educative ideale de oferit drept cadou

Copiii de astazi sunt usor de multumit – le oferi acces la internet pe un gadget de ultima generatie (de preferat consola de jocuri, tableta sau smartphone) si isi gasesc ocupatie chiar si ore in sir. Insa o astfel de atitudine nu este deloc recomandata pentru adultii responsabili… Exista numeroase studii care arata ca timpul indelungat petrecut de cei mici in fata ecranelor digitale are destul de multe dezavantaje.

Nu poti opri acest trend, insa il poti limita, oferind copiilor si alte variante de divertisment, strecurand parti educative in mod subtil. Trebuie sa fie ceva wow, care sa le placa in mod real, care sa poata concura cu gadgeturile. Din fericire, in mod natural copiii sunt tentati de activitatile creative, insa au nevoie de stimuli pentru a li se parea mai cool o astfel de preocupare.

Alege seturi creative pentru copii de la HappyArt.ro, magazinul online dedicat creativitatii la orice varsta (inclusiv pentru adulti, cu beneficii antistres si nu numai). Copiii se vor bucura de seturile de pictura cu nisip colorat, o activitate la moda in prezent in centrele de activitati pentru cei mici, la nivel international. Noile seturi de pictura cu nisip colorat cu licenta Disney aduc copiii aproape de lumea povestilor si a desenelor animate.

Copiii devin mici creatori, mici artisti, deci implicit isi stimuleaza simtul artistic. Pictura cu nisip colorat ajuta la dezvoltarea creativitatii, a rabdarii si a atentiei la detalii – elemente foarte importante in dezvoltarea oricarei persoane. Le ofera copiilor o ocupatie educativa, creativa, sanatoasa putem spune, caci nu implica deloc tehnologie digitala.

Pictura cu nisip colorat se realizeaza conform instructiunilor, in pachet existant toate materialele necesare. Insa copiii sunt incurajati sa ia decizii cu privire la alegerea culorilor, deci instructiunile se refera doar la procedura de lucru in sine. Fiecare lucrare va fi unica, rezulta o pictura handmade cu materiale iesite din comun, ceea ce garanteaza efectul wow.

Interesant este ca rezultatul va fi unul neasteptat de frumos, impresionant, deci poate fi expus ca un tablou in camera copiilor, infoliat sau inramat. De asemenea, poate fi colectionat alaturi de alte personaje Disney (si nu numai) rezultate in urma folosirii de seturi de pictura cu nisip colorat. Printre cele mai alese personaje pentru pictura cu nisip colorat se numara cele din filme de desene animate si povesti precum Frozen, Lion King, Cars, Minnie Mouse & Mickey Mouse, Daisy Duck & Donald Duck, Printese Disney, Sofia Intai, Winnie The Pooh, Minion, Nemo, Dori, Toy Story, Bunul dinozaur, Tinker Bell, Avioane.

Lumea Disney poate fi atinsa si prin seturile creative de nisip kinetic. Despre acest material minunat exista multe referinte online. A devenit rapid unul dintre cele mai populare materiale creative, concurand plastilina. La HappyArt.ro exista seturi de nisip kinetic cu personaje iubite de copii, fel de fel de forme care stimuleaza joaca. Toate produsele pot fi comandate online, sunt livrate rapid prin curier la orice adresa din tara. Mereu exista campanii promotionale, deci se pot alege cadouri pentru copii la pret mic, cu efect maxim.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *