De ce sa alegi Gama Admin Construct pentru proiectul tau in domeniul constructiilor

Exista multe tipuri de proiecte de constructii, amenajari si reabilitari pe care le poti derula, indiferent daca actionezi in calitate de persoana fizica, persoana juridica sau chiar reprezentant al unei societati de stat / autoritate locala sau centrala. In orice situatie, trebuie sa alegi cu grija partenerii implicati, iar firma de constructii este evident partenerul principal, de baza in proiect. De seriozitatea acestui colaborator depinde succesul intregului proiect.

Astfel, alegerea trebuie sa tina cont nu doar de cel mai mic pret (un criteriu important, desigur), ci si de alte elemente precum seriozitatea dovedita de firma respectiva in proiectele derulate in trecut, capacitatea acesteia de lucru (echipa proprie de muncitori si specialisti, flota proprie de utilaje de constructii si alte echipamente), garantarea termenelor de executie, respectarea standardelor de lucru prin certificari de management al calitatii.

Un bun exemplu pe piata, o firma cu o imagine impecabila in domeniul constructiilor este Gama Admin Construct, cu sediul in Bucuresti, dar cu proiecte derulate in diverse locatii din tara. Asfaltari Bucuresti si nu numai inclusiv pentru parcari, lucrari de executie si reparatii carosabil si trotuare, lucrari de extindere si reabilitare retele de apa si canalizare, bransamente de canal si alimentare cu apa, lucrari de extindere si reabilitare retele de gaz – iata doar o parte dintre serviciile principale prestate.

Mentionam existenta unor certificari ale sistemului de management al calitatii conform cu cerintele standardului ISO 9001, ISO 14001. Gama Admin Construct se remarca inclusiv prin prisma portofoliului sau – peste 450 de clienti din diverse domenii, o multime de proiecte derulate cu succes.

Lucrarile realizate pentru clientii de pana acum sunt in diverse localitati si foarte diversificate ca tematica. De exemplu, in orasul Bragadiru au fost realizate retele canalizare ape pluviale, terasamente, borduri, asfaltari, retea rigole pluviale. In Bucuresti, mentionam modernizare retele de alimentare cu energie electrica. In oras Cugir, jud Alba si oras Ianca, jud Braila, s-a executat extindere retele de canalizare si apa, refacere sistem rutier .

Alte lucruri importante: asterenere mixturi asfaltice Ansamblul Dorobanti, inlocuire retea publica de apa potabila Sector 5, reabilitare retea de distributie Gaze naturale sector 1, 2, 3 si Otopeni, refacere platforma in incinta Centralei Nucleare de la Cernavoda, refacere parcare Ministerul Transporturilor. Printre clienti se remarca inclusiv firme precum Engie, Apa Nova, E-Distributie Muntenia, Enel, SSAB-AG, Lidl si Rewe.

Compania poate realiza lucrari de orice anvergura, de la asfaltare curte sau parcare, la realizare sau refacere drumuri. Inchiriere excavator, cilindri compactori sau camioane? Inclusiv pe aceasta nisa actioneaza Gama Admin Construct, oferind spre inchiriere diverse utilaje de constructii. Pe langa aceasta parte de inchiriere de utilaje, echipamente de lucru, camioane si camionete, pe timp de iarna se asigura chiar si servicii de deszapezire.

„Ne bazam pe e calitate, corectitudine, profesionalism, rapiditate si nu in ultimul rand pe respectul si satisfactia clientului, astfel incat sa dezvoltam parteneriate stabile, de incredere si pe termen lung”, mentioneaza cei de la Gama Admin Construct. Pe https://www.gama-admin.ro/ se pot accesa detalii complete si date de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *