Alege bine usile pe care le cumperi, dar si echipa cu care colaborezi pentru montaj

Daca ai facut planul pentru amenajarea unei locuinte (sau un alt spatiu, fie el si de business – birouri, industrial, comercial), cel mai probabil ai ajuns si la capitolul „usi”. Usa de intrare in respectivul spatiu si usi interioare. Daca este vorba despre o casa / vila, este foarte posibil sa fie necesare doua usi de acces, una in fata si una in spate. Unele persoane mai folosesc chiar o usa intermediara la intrarea principala, o usa interioara care delimiteaza spatiu de hol la intrare.

Usi metalice (standardul in materie de usi de intrare) se pot cumpara din multe magazine specializate, precum si din magazinele de bricolaj / DIY. In magazinele specializate in comercializarea de usi exista de obicei usi de calitate mai ridicata, usi „de brand”, dar evident si pretul este ceva mai mare. Se poate cumpara insa o usa de calitate foarte buna la pret de 1500 – 2000 de lei. Atentie, cei mai multi comercianti (in afara magazinelor de bricolaj / DIY) nu lucreaza mai deloc cu stocuri, iar livrarea usii comandate poate dura chiar si cateva saptamani ori mai mult de o luna. Acest aspect trebuie luat in calcul atunci cand se face planul de amenajare, pentru ca efectuarea comenzii sa fie facuta din timp.

Daca nu aveti montajul inclus in pretul platit pentru usa, trebuie sa gasiti specialisti care sa va ajute. Montaj usi trebuie facut neaparat cu o echipa specializata in acest domeniu, lacatusi mecanici cu experienta, autorizati in aceasta privinta. Mesterii care „se pricep la toate” nu sunt indicati. Un zugrav sau o persoana care monteaza gresie si faianta este foarte probabil sa efectueaza montarea incorecta a usii, iar acest lucru se poate vedea instant sau mai tarziu in timp. Totul trebuie reglat perfect, cu echipamente specializate, astfel incat usa sa arate si sa se comporte excelent in utilizare, cu toc si prag si tot ceea ce presupune.

Daca aveti deja o usa cu probleme, nu este totul pierdut. Se pot realiza reparatii, tot de catre un lacatus mecanic adevarat. Reparatii usi in Bucuresti si Ilfov se pot efectua cu cei de la Robadel Servicii spre exemplu, care au o imagine buna pe piata, cu multe articole si recenzii pozitive in mediul online. Este o companie dinamica, ce poate raspunde oricand la solicitari. Reparatiile de urgenta pot fi realizate in regim non stop – ideal de exemplu atunci cand va confruntati cu usi blocate, usi care nu se mai pot incuia sau / si descuia…

Alege asadar cu mare atentie usile pe care le cumperi (in prezent, tot mai multe persoane comanda online usi de intrare si usi interioare), alege cu mare atentie si specialistii cu care vei colabora pentru montaj si reparatii usi la nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *