Alege cu atentie compania cu care colaborezi pentru servicii de curatenie

Serviciile profesionale de curatenie reprezinta un segment de business in plina ascensiune in tara noastra. Trendul este alimentat din doua parti: in primul rand, vorbim de o dezvoltare a mediului de afaceri – tot mai multe cladiri de birouri; in al doilea rand, ne putem referi la o dezvoltare economica in randul populatiei si la o modificare de obiceiuri – in locul curateniei facute individual in mediul rezidential, se prefera in tot mai multe cazuri colaborarea cu o firma de specialitate, pentru a economisi timp si pentru a avea rezultate mai bune.

La fel cum colaboram cu profesionisti in multe alte domenii, tot asa ar trebui sa se intampla si atunci cand alegem servicii de curatenie. De preferat este sa nu se aleaga colaborarea cu persoane individuale, ci doar cu firme de curatenie. Doar asa se poate garanta un contract pe termen lung (inclusiv pentru curatenie de intretinere), curatenie realizata mereu la standarde inalte de calitate.

Daca abordezi problema cu anumite persoane contractate individual, ai mai putina flexibilitate si ai putea avea surprize neplacuta nu doar in ceea ce priveste calitatea, ci mai ales in ceea ce priveste continuitatea. In schimb, avand un partener de business autentic, un furnizor de servicii profesionale de curatenie, nu te confrunti cu concedii, invoiri si alte asemenea probleme de personal. Furnizorul se va asigura ca iti ofera personal calificat, solutii si echipamente profesionale pentru curatenie.

Alege cu atentie compania cu care colaborezi pentru servicii de curatenie, pentru ca, la fel ca in orice alt domeniu, nu toate companiile iti ofera servicii la acelasi raport calitate / pret. Cauta atent online date de contact firma curatenie si oferte din partea companiilor si selecteaza-le numai pe cele ale firmelor care au o carte de vizita ce iti ofera garantii cu privire la seriozitate. Trebuie sa colaborezi cu o firma ce are o prezenta solida online, despre care gasesti date, articole, poate si recenzii. Pe cat posibil, este de preferat sa colaborezi cu o firma cu experienta, pentru ca te vei asigura de servicii care au intrat intr-o anumita rutina ideala in acest domeniu in care iti doresti servicii „perfecte”.

Mai departe, initiaza o discutie si vezi daca personalul de vanzari al companiei arata deschidere si flexibilitate, daca ti se arata ca esti tratat cu respect, asa cum meriti in calitate de potential client. Asigura-te ca ai transmis corect cerinta ta si solicita un pret realist. Evita sa cazi in acelasi timp in capcana preturilor mici, sub nivelul pietei, pentru ca sigur acest lucru ar ascunde deficiente majore in privinta calitatii personalului, a tehnicilor de lucru, a echipamentelor sau a detergentilor utilizati in procesul de curatenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *