Viata merge mai departe si dupa lovitura naucitoare a mortii celui drag – Guest Post

M-a amenintat moartea ca ma va lovi din plin de doua ori. In ceea ce ma priveste sufar mai mult cand risc sa-i pierd pe cei dragi, decat atunci cand moartea ma ameninta direct pe mine. Cand cel drag este grav bolnav, sufletul ingenuncheat inalta rugaciune dupa rugaciune si asteapta sa faca o minune cerul si sa-i prelungeasca viata.

In clipele acelea de cumpana sufleteasca, in care parintii erau bolnavi, iar eu trebuia sa ma duc cu analizele lor si sa-i vizitez la spital sa le duc mancare, am realizat ca in numele datoriei pe care o am fata de ei, trebuie sa imi adun puterile si sa merg mai departe, sa actionez ca ei sa beneficieze de ingrijire demna si de tratamente care sa le aline suferintele.

Inca nu am simtit lovitura naucitoare a mortii unei persoane dragi, dar am vazut sabia ei lucioasa deasupra familiei noastre.

Inteleg toate familiile indoliate si stiu ca viata lor trebuie sa mearga dincolo de cimitirul unde lasa un membru drag. Cine altcineva decat apartinatorii pot contacta cea mai buna firma autorizata ce ofera servicii repatriere decedati ?

Cand ai primit vestea suspiciunii unei boli teribile, te uiti la cel drag si plangi fara sa te vada, fiindca nu vrei sa il demoralizezi cu durerea ta. Te prefaci ca totul va fi bine de dragul lui, dar cand stii ca totul s-a sfarsit si nu se mai poate face nimic?

Inima care te imbarbata si in care aveai un loc special va putrezi fiindca a incetat sa mai bata!!! Este usor sa dai sfaturi, numai prin asta sa nu treci. Cu toate acestea firma de pompe funebre care se va ocupa de repatriere decedati Italia

va reusi sa iti faca suferinta suportabila, fiindca esti incredintat ca mortul tau va beneficia de servicii premium si asta este tot ce mai poti face pentru el.

Asigura-te ca va fi tratat cu respect, imbracat elegant, imbalsamat cu responsabilitate si transportat ca un om important, nu ca un sac de cartofi! In cazul in care sufletul sau te va supraveghea de sus, nu il lasa sa te vada prabusit de suferinta sa nu isi gaseasca linistea niciodata de durere si sa ramana suspendat intre lumi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *