O firma de nota 10 – Guest Post

Funerarenicolas.ro este firma de nota 10 pe care o pretuiesc fiindca ne-a ajutat cand ne-a fost mai greu sa ne indeplinim o datorie de suflet.
Iata despre ce este vorba! Unul dintre prietenii din gasca noastra a plecat sa lucreze in afara. Ne aveam ca fratii. Imparteam tot ce aveam si petreceam impreuna, dar si plangeam impreuna. Am petrecut atatea momente de poveste toti, incat vestea ca el nu mai este printre noi ne-a naucit.
El singur printre straini, parintii batrani, cine era sa ajute la repatriere si la inmormantare? Au venit parintii la fiecare dintre noi plangand neajutorati, iar noi le-am spus ca pentru astfel de momente exista prietenii. La bine, toata lumea este prietena cu tine, cand se intampla ceva rau, raman in jur doar cei care ti-au fost prieteni adevarati.
Ni se rupea inima sa-l stim pe cel care ne-a fost ca un frate departe printre straini, odihnindu-se sub un mormant anonim, napadit de buruieni. Daca nu-l puteam inapoia viu parintilor batrani care isi pusesera toata speranta in el, cel putin sa le dam un sicriu.
Asa am inceput noi sa ne interesam cine s-ar putea implica alaturi de noi sa il aducem in tara. Pe site-ul firmei de pompe funebre Funerarenicolas.ro ne-au condus motoarele de cautare Google. Ne-am dat seama dupa rezultate ca sunt profesionisti de top, ca ofera servicii de calitate premium, iar clientii sunt multumiti de colaborarea cu acesti specialisti. Experienta de 15 ani in transport funerar international si faptul ca nu exista comentarii negative referitoare la serviciile lor au fost elementele care au decis. Am contactat neintarziat firma si ni s-au dat absolut toate detaliile referitoare la ceea ce trebuia facut pentru repatriere si ne-au comunicat deschis si tariful.
Raportat la multitudinea sarcinilor si la rolul important pe care decedatul l-a avut in vietile noastre, am considerat suma rezonabila si am demarat colaborarea.
Sunt doua luni de la inmormantare, dar nu putem uita modul in care aceasta firma a fost alaturi de noi si si-a indeplinit sarcinile la superlativ.
Masina funerara a sosit la capela, la locul stabilit pentru intalnire, fara intarziere. Soferii au coborat sobrii si au manipulat cu grija sicriul din masina speciala, ce stralucea de curatenie pana la catafalc. Pe chipurile lor obosite de calatoria lunga se citea respect si dorinta de a transmite condoleantele lor. Parca facusera repetitie sa poarte sicriul pe umeri ca niste soldati. Mergeau drepti, in pas de defilare, s-au uitat atenti unde depun sicriul pe catafalc si au facut acest gest cu maxima atentie.
Au cautat un moment potrivit sa ne inmaneza dosarul de repatriere care includea acte ce serveau si la inhumare si printre ele am descoperit certificatul de imbalsamare.
Toate erau puse la locul lor, sicriul stralucea, crucea inscriptionata era de calitate, se straduisera ca totul sa fie pregatit perfect pentru prietenul nostru.
Eram emotionati de ceea ce facusera, fiindca pentru noi era cel mai maret gest din lume: sa redea parintilor un fiu pierdut printre straini si noua un prieten drag.
Cand oamenii dragi nu mai sunt printre noi, avem nevoie macar de mormintele lor la care sa ne ducem sa plangem si sa imbratisam crucea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *