Dureri de spate cauzate de statul in fata calculatorului?

Durerile de spate sau durerile coloanei vertebrale sunt cele mai populare simptome care anunta faptul ca scaunul de birou pe care il folosesti nu esti bun. Inca de la aparitia celor mai mici dureri trebuie sa iei masuri, achizitionarea unui nou scaun pentru birou fiind cea mai potrivita masura pe care o poti lua. Pentru ca noul scaun pentru birou sa nu iti cauzeze aceleasi dureri de spate sau de coloana vertebrala in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi scaune birou.

Gradul de sustinere lombara pe care il ofera scaunul pentru birou este unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi un scaun pentru birou. Acesta trebuie sa permita ajustarea spatarului astfel incat tu sa ai o pozitie cat mai confortabila dar si cat mai sanatoasa atunci cand stai multe ore in fata computer-ului.

Prabarea scaunului pentru birou este un alt lucru pe care trebuie sa il faci pentru a putea achizitiona un scaun cat mai confortabil. La prima vedere toate scaunele pentru birou par in regula insa atunci cand acestea sunt probate observi ca nu este chiar asa. Avand in vedere acest lucru probeaza modelul de scaun pentru birou inainte de al achizitiona.

Nu doar gradul de reglare al spatarului este important de urmarit atunci cand achizitionezi un scaun pentru birou ci si inaltimea spatarului. Pentru o pozitie cat mai confortabila dar si cat mai confortabila este recomandata achizitionarea unui scaun pentru birou ce are spatar inalt.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont pentru a nu avea dureri de spate atunci cand stai pe scaunul de birou este latimea sezutului. Aceasta trebuie sa se potriveasca cu latimea soldurilor tale astfel incat sa stai cat mai confortabil pe scaun.

In concluzie durerile de spate cauzate de statul pe scaunul de birou pot fi prevenite prin alegerea corecta a scaunului pe care sa il folosesti in timp ce stai la computer. Cateva dintre cele mai importante sfaturi cu privire la modul in care trebuie sa iti alegi scaunul de birou sunt prezentate in cadrul acestui articol asa ca citeste cu atentie cele scrise mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *