Tork te ajuta sa economisesti – Guest post

Cand detii un bar, afli ca printre primele consumabile care se termina cel ami repede este hartia igienica. Da! De multe ori fetele responsabile cu aprovizionarea consumabilelor au pus hartie si de 5 ori in aceeasi seara si tot am ramas fara. Aprovizionarea cu hartie igienica poate sa devina destul de costisitoare, in conditiile in care barul ramane deschis 7 zile pe saptamana, de la ora 10 dimineata pana cand pleaca ultimul client.

Cautand metode pentru a reduce costurile consumabilelor, am descoperit site-ul magazinului Sanito.ro. La incpeut nu mi-a venit sa cred ce preturi convenabile detin iar apoi, am citit ca au o experienta de peste 12 ani in vanzarea produselor igienice.

Pe Sanito.ro, cumparatorii pot achizitiona detergenti, consumabile de curatenie, dezinfectanti, odorizanti si produse din hartie.

Pe site-ul magaiznului, am gasit hartie igienica Tork, la un pret foarte avantajos. Sanito vinde role de hartie igienica, in doua straturi, ce masoara 100 de metri. Acest produs, marca Tork, este foarte avantajos, in special daca achizitionez si un dispenser de hartie igienica.

Acest tip de hartie igienica este gandita, in mod special, pentru locurile cu un numar mare de vizitatori. Faptul ca este de 6 ori mai lunga decat o rola normala, asigura utilizatorului hartie continua.

Este foarte fina si placuta la atingere. Am comandat un bax, deoarece preturile sunt mici, iar cererea pentru hartie este intotdeauna mare.

Acest tip de hartie igienica a fost apreciata de catre toti clientii, iar faptul ca am incorporat si dispenserul pentru hartie, asigura o folosire economa a rolei. Dispenserul nu permite ca utilizatorul sa traga toata hartia si nu elibereaza mai mult de 3 bucati pe rand.

Mi-am permis sa iau si acasa o rola, deoarece este foarte comod sa tii o rola mai mare in baie. Astfel nu vei mai duce grija hartiei igienice.

Personal, cred ca Sanito.ro, este magaiznul ideal de unde poti sa faci aprovizionarea, in special daca detii un magazin, bar sau restaurant. Acestia vor oferi o gama completa de produse profesionale, la preturi foarte acceptabile. Consider ca am economisit de 10 ori mai mult cu hartia igienica Tork, achizitionata de pe Sanito, decat daca as fi cumparat-o din comert.

Sanito.ro este magazinul pe care toti ar trebui sa il viziteze, deoarece gama lor de detergenti este mult mai eficienta si convenabia. Detergentii de la Sanito.ro, sunt produse profesionale care elimina pana la 100 % dintre bacterii.

Recomand tuturor sa incerce produsele Tork care sunt disponibile doar exclusiv pe Sanito.ro un magazin cu peste 12 ani de eperienta in comercializarea produseleor de caltate pentru curatenia casei tale.

Cumparatorii produselor magazinului Sanito. Pot beneficia de o livrare rapida, iar daca comanda depaseste 175 de Ron , aceasta va fi livrata gratuit la domiciuliu.

Folositi mereu Hartie igienica Tork Premium T6 Soft 90m sau oricare alt produs si nu veti regreta!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *