Topfer la mine acasa (P)

A cumpara lapte praf a fost mereu o provocare pentru generatiile trecute. Inainte de Revolutie, bietii parinti aveau de infruntat gerul sau caldura pentru a sta la cozi interminabile si a achizitiona cateva cutii de lapte praf pentru copiii ce nu puteau fi alaptati natural. Si asta daca reuseau sa ia. Din fericire, in zilele noastre gasim lapte praf in hypermaketuri, farmacii si, cum era tehnologiei este intr-o continua dezvoltare, putem comanda direct de pe internet. Nu mai este nevoie sa ne deplasam. Din punctul meu de vedere, este solutia ideala pentru acele mamici care nu pot parasi oricand locuinta din diverse motive. Sunt cazuri cand cresterea bebelusului revinde doar lor, deoarece sotii sunt in delegatii prelungite sau plecati din tara ori bunicii stau in alte localitati si nu pot fi de ajutor. Astfel, cu o simpla conexiune la internet si un click, poti face acest lucru extrem de simplu.

Cel mai cautat site destinat compercializarii laptelui praf este Bebelusultau.ro. Tot de pe site, se pare ca cea mai vanduta marca de lapte praf este cea de la Topfer. Este un lapte produs in Germania de mai bine de 100 de ani. Clitatea superioara a acestuia nu numai ca l-a facut sa reziste atata timp dar a ajuns sa fie comercializat aproape in intreaga lume. Laptele praf Topfer este un lapte organic. Este una din cele mai recomandate formule de lapte praf pentru a-l inlocui pe cel matern atunci cand bebelusii nu pot fi alaptati pe cale naturala.

Compozitia lui ofera sugarilor vitaminele, mineralele si oligoelementele de care are nevoie pentru a creste frumos. In compozitia laptelui Topfer se mai gasesc 4 bifidoculturi cu rol important in dezvoltarea sistemului digestiv al copilului si LC-PUFA sau acizii grasi de Omega 3 si Omega 6 responsabili pentru buna functionare a creierului si sistemului nervos.

Si eu il folosesc inca de cand s-a nascut copilul meu. Am inceput prin a comanda de pe site lapte Topfer 1 recomandat de la nastere pana la 6 luni, lapte Topfer 2 pentru copii de la 6 luni pana la 10 luni, lapte Topfer 3 de la 10 luni la 1 an si lapte praf Topfer Kinder recomandat dupa varsta de 1 an. De asemenea, au si formule de lapte hipoalergenic.

Laptele praf Topfer poate fi comandat usor si oricat. Comanda vine direct acasa. De pe site-ul Bebelusultau.ro mai pot fi achizitionate si alte produse destinate ingrijirii si hranirii sugarilor dar si pentru ingrijirea proaspetelor mamici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *