City house pentru pitici

Ce isi doresc toti copii?

Raspunsul este simplu: o casuta in miniatura din culori vesele unde sa se poata juca cat e ziua de lunga.

Magazinul online Dwyn este locul de unde putem achizitiona un astfel de produs din categoria jucarii de exterior, iar acolo ne asteapta casuta pentru copii cu gard.

Spre bucuria copiilor, acestia vor avea ocazia sa se simta mici proprietari chiar in curtea parinteasca, iar procesul de ansamblare a casutei este foarte usor si parintii ii pot implica si pe acestia.

Casuta pentru copii cu gard este cu siguranta modelul cel mai ravnit, deoarece, pe langa casuta pictata in culori vesele, aceasta are si un gard foarte frumos unde piticii se pot juca in interiorul mini-gradinitei.

Este cadoul ideal pe care il poti face celui mic si astfel el se va juca in aer liber iar parintii vor avea siguranta de a-l supraveghea de la distanta.

Casuta este destul de spatioasa, deoarece dimensiunile prevazute sunt 132 x 158 x 104, adica mai mult decat suficient pentru a incape pana la 3 copii. Materialul din care este realizata este un plastic tare conceput special pentru a rezista oricarei schimbari climatice si anotimp iar casuta este frumos decorata in culori vesele pentru a binedispune copiii. Portita casutei este, de asemenea, functionala pentru a da autenticitatea unei case adevarate.

Achizitionand o casuta pentru copii, succesul va fi instant garantat iar micutii nu isi vor mai dori o alta jucarie prea curand, deoarece placerea de a avea propria ta casuta nu poate fi inlocuita de nimic.

Jucariile comercializate pe site-ul magazinului online Dwyn sunt de cea mai inalta calitate iar acestea prezinta garantia ca vor rezista in timp iar preturile nu au concurenta.

Dwyn promoveaza joaca si distractia in aer liber si o dezvoltare sanatoasa a copilului tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *