Alege cu atentie website-urile pe care urmaresti filme

Cu siguranta iti place sa urmaresti filme (indiferent de gen, inclusiv animatii poate, daca exista copii in familie) si nu mereu ai dispozitia de a merge la cinema pentru o astfel de vizionare. Vrei sa urmaresti filme acasa? Din fericire, exista multe posibilitati.

O varianta oarecum „clasica” este urmarirea de filme la TV, dar nu neaparat pe baza programelor disponibile intr-un anumit moment, ci cu ajutorul unui DVD player sau blu ray player. Poti sa comanzi online filme pe care sa le primesti acasa prin curier. Exista numeroase magazine online precum websiteuri specializate in recenzii si „scurtaturi” spre acele e-shop-uri. Vezi de exemplu contact splay.ro si intreg acest site pentru a descoperi idei de filme pe care sa le comanzi pe DVD. Astfel, nu mai depinzi de programul TV si nici macar de conexiunea la internet: ai filmele preferate la indemana, oricand in viitor vei dori sa le revezi.

Cei mai multi romani care vizioneaza filme acasa o fac insa utilizand direct internetul, prin sisteme de tip video streaming. Exista foarte multe platforme cu filme online, unele incluzand chiar si filme foarte recent produse, care nu cu multa vreme in urma puteau fi vizionate exclusiv in salile de cinema. Atentie insa la alegerea acestor platforme!

Unele websiteuri fac trimitere spre servere ce ofera filme inregistrate fara a respecta legislatia in materie de drepturi de autor. Tocmai de aceea, de obicei acolo calitatea imaginii lasa mult de dorit, iar traducerea este una facuta fara aprobarea producatorului filmului. Pentru ca astfel de website-uri activeaza in zona „gri”, ele isi asalteaza vizitatorii cu reclame de tip pop up, nu sunt securizate si pot provoca daune dispozitivelor de pe care sunt accesate.

Cel mai inspirat este sa alegi platforme cu plata, de preferat chiar branduri de top, recunoscute national sau international pentru calitate. Se plateste un abonament lunar si accesul este permis la o larga selectie de filme si chiar seriale, uneori si concerte si alte „surprize” placute. Nu vei fi niciodata asaptat de reclame si vei avea o experienta foarte placuta din toate punctele de vedere. Alege website-urile de acest gen pe baza recomandarilor online. Cu siguranta ca ai auzit de branduri precum HBO sau Netflix, in plus exista si unele platforme locale.

In timpul liber, foarte multi romani urmaresc filme acasa sau oriunde s-ar afla, utilizand acum dispozitive precum laptop, smartphone sau tableta. Drumurile lungi cu trenul de exemplu nu mai sunt deloc plictisitoare, mai ales ca acum traficul de date (internet) este atat de accesibil pentru utilizatorii de telefonie mobila. In plus, unele mijloace de transport (trenuri, autocare) ofera wireless gratuit, tocmai pentru confortul sporit al pasagerilor.

Alegand platforme de filme si seriale ce functioneaza 100% legal incurajezi si productia filmelor de calitate. Poti face acelasi lucru, evident, si prin cumpararea de dvd-uri cu filmele preferate, pe care poate le-ai vazut chiar in cinema, dar pe care iti doresti sa le revezi cel putin o data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *