Huse de protectie pentru smartphone, pentru a-i pastra aspectul pe termen lung

Orice smartphone arata excelent cand este scos din cutie, nou, gata de a fi utilizat. Mai departe insa, aspectul incepe sa aiba de suferit, mai ales daca vorbim despre utilizatori dinamici. Telefonul mobil nu mai este astazi un dispozitiv ce este folosit din cand in cand. Il avem mereu aproape de noi, il folosim inclusiv ca aparat foto si video, computer mobil si multe altele… in functie de cate aplicatii avem instalate. Cert este ca, utilizandu-l atat de intens, nu numai ca apare uzura fizica normala, ci exista si risc de accidente care ii pot provoca „rani” severe.

Cum sa eviti cele de mai sus? Folosind huse de protectie, folii si alte accesorii care sa protejeze smartphone-ul. Chiar daca incerci sa ai grija de telefon, pana si in momentele in care acesta este in buzunarul de la pantaloni sau in poseta, dispozitivul are „sanse” mari de a se zgaria. Vopseaua originala nu va rezista nelimitat, iar socurile mecanice isi vor pune si ele amprenta… Cu totul altfel este insa cand smartphone-ul este „imbracat”. Ii poti prelungi astfel viata, ani multi.

Daca ai cumparat un telefon de ultima generatie, sigur ai platit o suma destul de mare. Desi functional, un Huawei P10 sau Huawei P10 Lite care arata foarte uzat cu siguranta ca te va face sa te simti neplacut, mai ales in public. Poti comanda online huse huawei p10 lite, mergand cu exemplul de mai sus. Evident, gasesti huse si alte accesorii pentru cam orice model disponibil pe piata din Romania.

Ramanand la capitolul Android, poate cauti huse samsung s7 edge, pentru telefonul tau Samsung. Interesant este ca pe internet varietatea de modele este foarte mare. Asadar, gasesti huse originale, huse compatibile, diverse variante de pret, format, culoare, model etc.

De ce sa comanzi huse de telefon online? Pentru ca te bucuri de avantajele comertului online – comoditate, preturi mici, varietate. Daca vrei sa mergi la sigur, ai grija sa comanzi o husa exact pentru modelul de telefon mobil pe care il ai. Husa se va potrivi astfel la fix, fara compromis. Chiar si cu taxe de livrare prin curier, cel mai probabil vei plati foarte putini bani, mai putin decat ar costa intr-un magazin offline din mall poate. In prezent, printre cele mai cautate accesorii din Romania sunt cele pentru telefoane mobile iPhone, Samsung, Huawei. Totusi, se pot gasi produse si pentru alte marci, desigur, intr-o varietate ceva mai scazuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *