Pretul linistii si curateniei

Cu scuterul merg pe strada elegant, fiindca nu scoate gaze, nu face zgomot si in afara de aspectul vizual, deplasarea lui nu presupune niciun alt impact. Exceptand pret scuter electric achitat la achizitionare, nu ma costa absolut nimic, fiinca am acasa panouri fotovoltaice si sisteme care imi permit sa alimentez gratuit toate aparatele din casa, inclusiv masina electrica si scuterul.
Circul prin oras gratuit si nu-mi vine sa cred asta. 3100 de lei am dat, iar acum pot merge la serviciu cu el, ma duc la piata si aduc copilul de la scoala. De cand il am nu mai intarzii de loc fiindca ma strecor cu el si pe trotuar cand sunt blocaje. Folosesc banda petru biciclisti, vreo strada pietruita, aleile din parc numai sa scurtez drumul.
Am devenit mult mai puternic de cand il conduc pentru ca, desi nu necesita loc de parcare, uneori il bag in cladirea de birouri sa fie bine pazit.
Nu am cum sa nu fiu mandru de alegerea acestui scuter performant de la Dbsolar poate si pentru ca este la moda sa ai un asemenea mijloc de deplasare. Multi oameni se opresc si ma urmaresc admirativ pana departe cu privirea fiindca este cool sa te plimbi cu scuterul electric prin oras.
In curand va deveni o obisnuita ca toate familiile sa posede un scuter, iar sotii sa iasa in parc conducandu-si unul langa celalat scuterele electrice sa-si poata plimba si copiii.
Preturile la abonamentele pe mijloacele de transport in comun vor creste si atunci pretul initial al acestuia se va amortiza rapid. Un abonament lunar la metrou este 70 de lei. Anual deplasarea la serviciu cu metroul ar putea costa 840 de lei. Doua persoana care se duc cu scuterul alectric la munca economisesc 1680 de lei, adica jumatatea din valoarea scuterului. In cel mult 2ani, scuterul se va plati cu economiile pe mijloacele de transport in comun, iar daca inlocuieste masina si cu chiria pentru locul de parcare.

Dbsolar au cele mai mici preturi atat la panouri solare, cat si la scutere electrice si cred ca au gandit impreuna cuplul scuter electric-panou solar ca alimentarea sa fie 100% gratuita. In conditiile in care deplasareal lui nu implica niciun fel de costuri si nu dauneaza mediului sau oamenilor din jur se intelege ca este mijlocul de transport ideal, iar daca i se vor face imbunatatiri care sa-i redea functionalitatea si pe timp de iarna, in curand masinile vorfi inlocuite de ele.
Cine nu isi doreste un scuter electric avand in vedere aspectele prezentate de mine? Chiar daca sunt de viitor, ele se gasesc in magazinul Dbsolar si pot fi comandate in mai putin de 10 minute. Nu trebuie sa va faceti probleme legate de aducerea lui la domiciliu, fiindca este livrat la adresa indicata, dar pentru asta mai achitati 70 de lei.
Scuterul este garantul tineretii vesnice fiindca presupune mobilitate, dinamism, o buna forta fizica. Studiile din strainatate au aratat ca oamenii care poseda si folosesc scutere electrice sunt optimisti si nu cad prada depresiei, fiindca:
-circula in are liber
-nu se enerveaza
-nu au sentimentul vinovatiei ca polueaza mediul si consuma resurse epuizabile de energie
-se bucura de peisaje de vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *