Un cadou pentru o printesa – guest post

Toata iubirea din inima nevinovata i s-a intiparit pe fata. Camera miroase divin a copil, iar in ochi albastri nu este pic de ura. Carliontii blonzi au ceva din lumina si caldura soarelui. Cand zambeste cu gura stirba (inca nu are dintisori) totul se umple de veselie in jur. Uneori intinde manutele catifelate catre vizitatorul pe care-l cunoaste, alteori nu vrea in bratele altcuiva decat ale mamei sau ale tatalui.

Printesa in miniatura m-a cucerit in totalitate, iar legatura de suflet o simte si ea, fiindca imi face mereu o primire calduroasa. Gangureste, zambeste, intinde manutele ca semn ca eram asteptata.

Nu pot sa ma duc cu mana goala la acesta faptura divina, de aceea am cautat eu multe zile cadouri bebelusi in magazinul ideal cu produse pentru copii Minisboutique. Iata motivele pentru care il consider cel mai bun magazin de profil din Romania:

-niciun produs vandut aici nu este daunator bebelusilor. Hainutele sunt din materiale naturale 100%, cusute natural si colorate cat mai natural, iar jucariile nu sunt periculoase.

-aprovizionarea este ireprosabila. Se gasesc aici hainute pentru toare varstele si ocaziile, jucarii, costumase, seturi de cadouri, tinute si trusouri pentru botez.

-preturile sunt oneste, raportate la calitatea produselor

– cumparatorul este scutit de alergatura fiindca vizualizeaza, alege si comanda produsele, iar acestea sunt livrate la domiciliu.

Acum sa va prezint alegearea mea pentru printesa care ma iubeste si care lumineaza casa si viata noastra prin prezenta ei! Setul cadou fetite SC18 este o pufosenie alb-roz dulce de tot, care nu lasa pe nimeni indiferent fiindca ia ochii prin rafinament si frumusete.

Costa 150 de lei, dar da impresia de un cadou de lux. Setul contine obiecte de stricta necesitate, dar si jucarii si obiecte de decor intr-o cromatica feerica: in rama foto cu pisica, fluturasi si fundita se poate pune un tablou al familiei sau o poza a printesei, elefantelul roz de plus va fi jucaria copilariei cu care printesa noastra va dormi. Bebelusii au acest obicei sa ia in brate o forma frumoasa cu aspect moale si catifelat pentru ca se simt protejati de ea.

Posopul moale din bumbac 100% personalizat cu numele copilului isi dovedeste utilitatea cand i se face baie belusului, in plus, fiind personalizat nimeni nu-l va folosi si nu va face confuzie intre prosoapele adultilor si al fetitei.

In noptile racoroase, pilota groasa roz si botosei albi isi vor face datoria. Copilul accepta mai usor sa fie invelit cu lucruri catifelate si placute la vedere si resping o patura urata sau banala.

Acesta este doar inceputul fiindca relatia va fi de lunga durata. Voi deveni clienta permanenta a magazinului pentru acesta fetita adorabila si pentru toti bebelusii prietenelor si rudelor mele fiindca trebuie sa-i ajutam sa creasca si sa le aratam ca-i iubim. Voi spune tuturor mamicilor, matusilor si bunicilor din lume sa aleaga cadouri pentru bebelusi din magazinul de poveste dedicat lor.

Cu eforturi minime, puteti sa le comandati daruri minunate, cadorurile fiind potrivite pentru toate buzunarele.

Am crezut ca un bebelus nu isi poate exprima bucuria si recunostinta cand primeste un cadou, dar printesa nu a mai lasat elefantelul de plus din mana, iar acesta a fost cea mai mare rasplata a mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *