Cum alegi tigla metalica pentru acoperisul casei

Desi cei mai multi dintre noi ne concentram pe amenajarea spatiilor interioare ale unei case, probabil elementul cel mai important este acoperisul. Astfel, la acest subiect trebuie sa se acorde maxima atentie in alegerea materialelor si a echipei de mesteri care sa realizeze lucrarea. In principiu, tigla metalica moderna este usor de instalat, atat timp cat este una de foarte buna calitate.

Cum alegi tigla pentru acoperisul casei? Trebuie sa nu uiti ca tigla trebuie sa valideze atat rolul estetic, cat si rolul functional. Cea mai buna alegere este sistemul de acoperis cu tigla metalica, ce asigura un raport calitate – pret excelent. Desigur, nu orice tigla metalica este la fel. Inainte de orice, conteaza brandul, producatorul – acest lucru garanteaza de fapt calitatea.

Foarte apreciata in tara noastra este tigla metalica Bilka. Poti cauta online echipa montaj Bilka si firme ce vinde tigla metalica Bilka in judetul tau. Pe Google vei gasi de exemplu echipa montaj tabla acoperis Ploiesti/Prahova – detalii pe vreautiglametalica.ro. Pe acest website poti consulta portofoliul de lucrari si vei observa cat de bine arata diverse cladiri (case si nu numai) dotate cu acoperisuri pe baza de tigla metalica Bilka.

„Consilierul va recomanda in functie de panta acoperisului tipul de tigla metalica sau tabla cutata adecvat pentru acoperisul dvs. De exemplu cand panta acoperisului este prea mica pentru a putea monta tigla metalica, va vom recomanda sa luati in considerare tabla cutata BILKA, aceasta putand fi  montata si pe acoperisuri cu panta mica”, se precizeaza in sursa mai sus citata.

Daca nu esti specialist, colaborarea cu consilierul de vanzari este esentiala, pentru a face alegeri corecte. In functie de tipul de constructie, de design si de alte informatii, se poate recomanda tigla metalica BILKA Retropanel sau modele precum Clasic, Iberic, Gotic, Romanic sau Balcanic.

In functie de finisajul ales si de grosimea tiglei metalice, clientul va avea parte de garantie pe o perioada de pana la 30 de ani in cazul finisajului Grande Mat (disponibil pentru toate modelele de tigla metalica, cat si pentru tabla cutata si Retropanel). Alte produse din gama au garantie de 5, 10 si respectiv 15 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *