De ce sa alegi jocuri la cazino online in orice anotimp

Daca iti plac jocurile de cazino si stii sa-ti pastrezi echilibrul la aceasta forma de distractie, cu siguranta ca ai auzit deja si de varianta online a jocurilor – sloturi, ruleta, blackjack… Online gasesti si video poker, ba chiar si bingo, adesea integrat in zona de cazino.

Jocurile de cazino la distanta castiga tot mai multa popularitate si in tara noastra. Se stie ca romanii sunt mari amatori de sloturi (asa numitele pacanele), acestea fiind disponibile in fel de fel de sali de jocuri si baruri.

Pe internet insa, pe telefon sau pe desktop ori laptop, dincolo de o mare varietate de sloturi, exista posibilitatea de a te bucura de adrenalina la jocul de ruleta. Pentru ca totul sa fie cat mai apropiat de experienta reala demna de Las Vegas, operatorii de jocuri de noroc online au lansat si live cazino, o formula in care totul este autentic, pentru client. Singura diferenta fata de un cazino real: utilizatorul nu este necesar sa iasa din casa ori poate juca de oriunde s-ar afla.

Cei de la Kindred Group, cunoscuti pe piata din Romania pentru succesul brandului Unibet (lider pe zona de pariuri sportive online), au lansat de curand si un brand specializat in cazino online: Vlad Cazino. Interesant este ca s-a optat pentru un brand local, ceea ce arata importanta pietei din tara noastra si faptul ca cei de la Kindred Group abordeaza cu multa atentie si dedicare segmentul romanesc de jocuri online.

Trebuie sa amintim ca grupul Kindred este unul dintre cei mai importanti operatori mondiali de jocuri de noroc, cu 11 branduri dedicate celor peste 20 de milioane de consumatori. Obiectivul este acela de a oferi forme de divertisment mobil intr-un mediu sigur, corect si sustenabil. Compania are aproximativ 1400 de angajati si este listata la Nasdaq Stockholm Large Cap. Kindred Group este auditata si certficata de eCOGRA pentru conformitate cu Recomandarea UE din 2014 cu privire la Protectia Consumatorului si Pariurile Responsabile (2014/478/EU).

De ce sa alegi jocuri la cazino online in orice anotimp? Pentru ca este extrem de comod si confortabil, indiferent de cum este vremea de afara. In sezonul rece, eviti frigul, zapada, ploile… iar in sezonul cald eviti desigur canicula. Este foarte important totusi sa intelegi ca aceste jocuri sunt o forma de divertisment si nu o metoda de a castiga bani, deci totul trebuie sa fie abordat in mod echilibrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *