SpringFarma te trimite la MOONte! Back to School și o tombolă cu premii

Se spune că toamna se numără bobocii, dar la Spring, Farmacia la Pret Mic se numără premiile și ofertele. Achizitionează produse semnalizate „Back to School” in valoare de minim 120 ron, fara transport, si participi la concurs. Poti castiga 2 nopti de lux la munte la Busteni, pentru tine si copiii tai sau alte zeci de premii. Nu-i așa că ai motive să te bucuri că începe școala?

Cand se desfasoara Campania?

In perioada 23.08.2021 – 13.09.2021 Springfarma ti-a pregatit premii pentru parinti si copii. Ghiozdane ca sa incepi scoala fara griji, suplimente si vitamine pentru cei mici, produse pentru imunitate si protective si, un premiu pentru relaxare – 2 nopti la munte la MOON Resort in Busteni. Regulamentul campaniei aici

Ce inseamna Back to School 2021

Iata cateva repere, doar ca sa va deschidem apetitul pentru comenzi online si tombola:

Transport gratuit pentru vitaminele si suplimentele din gama ChildLife la comenzi de minim 90 ron, pentru ca suntem intr-o perioada in care focusul trebuie sa fie pe imunitate si sanatate, mai ales cand vorbim de copii;

Cadou o jucarie la achizitia unui produs KLORANE BEBE Gel Spumant 500 ml;

Cadou o carte de colorant la oricare achizitie de produse Klorane Bebe;

Toate ofertele le gasesti aici.

Povestea SPRINGFARMA.com!

Site-ul a fost lansat în 2016 și a schimbat paradigme în zona de e-commerce. Pana la 1 iulie 2021 am fost farmacialapretmic.ro iar de atunci am devenit springfarma.com.

Aici gasesti la aceleasi preturi mici cu care v-am obisnuit: vitamine, suplimente, dermatocosmetice și produse pentru copii, atent selecționate de la cele mai cunoscute companii de profil. In plus springfarma livreaza DOAR in Bucuresti si judetul Ilfov medicamente fără prescriptie medicală/fără rețeță (OTC-uri) cu temperatura controlata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *