Eternele rochii de seara

De multe ori, o rochie este suficienta si esti pregatit pentru orice ocazie. Zero probleme in combinatia de culori, zero probleme in combinatia pieselor de sus cu cele de jos, pui cateva accesorii si ai eleganta garantata. Rochiile de seara sunt solutia perfecta pentru cele care iubesc eleganta, pentru cele care nu au prea mult timp sa se gandeasca la combinatii si pentru cei care doresc sa se imbrace intr-un outfit mai rafinat. Dar cum alegi o rochie de seara? Ar trebui sa fie alese rochiile lungi sau scurte? Sa incercam sa aflam impreuna, ce optiune poate face mai mult pentru tine!

In primul rand trebuie sa iti gasesti un magazin special de unde sa cumperi. Iti recomandam Managata, magazinul cu cele mai frumoase rochii de ocazie, dar si de zi, la preturi mai mult decat acceptabile. In plus, aici pot sa gasesti si incaltamintea sau accesoriile potrivite pentru ca Managat dispune si de asa ceva.

Rochii de seara

Fiecare context are propriul sau cod vestimentar. Un cocktail party, o cina cu familia, o noapte la discoteca, un eveniment important… in fiecare loc, rochia de seara potrivita! Ultimele tendinte au modernizat conceptul traditional de „rochie”, incluzand chiar si salopeta din aceasta categorie, asa ca, iubitoarele de pantaloni, nu trebuie sa isi faca griji!

Rochii de seara lungi

Ideea rochiilor lungi de seara ne transporta imediat in alta parte: intr-un alt loc, in alta epoca. Eleganta la sueprlativ! 

Designerii ne propun un numar infinit de optiuni posibile pentru rochii lungi: plisate, stramte, sirena, stil imperiu si asa mai departe.  Acestea sunt exemple care nu pot fi nicioadat uitate, asa ca ar fi intelept sa ai macar o rochie de gen gata pentru a fi folosita in dulapul tau.

In ceea ce priveste combinatiile, ramai in stilui minimalist sic, adica: bijuterii reduse doar la ce este esential si o geanta de tip bijuterie.


Nu te feri nici de pantaloni. Adopta un stil androgin: o salopeta, combinata cu un pantof dantelat. Rezultatul va fi garantat!

Rochii de seara scurte

Rochiile de seara scurte, conform codului vestimentar, ar fi mai potrivite pentru aperitive, cocktail-uri, vernisaje si orice alt eveniment social care are loc inainte de ora cinei. In realitate, la fel ca rochia lunga, aceasta nu trebuie sa lipseasca din garderoba. Desigur, pentru o rochie scurta avem nevoie de o silueta frumoasa si picioare tonifiate. 

Rochia scurta este favorita celor din generatia Millennials, dar este iubita si de femeile mai extravagante, care nu doresc sa renunte la noile tendinte. In ceea ce priveste combinatiile, exista o marja larga pentru creativitate, deoarece ocaziile mai putin formale pot accepta mai multe mix-uri.

Culorile

Aceste articole vestimentare sunt disponibile in toate nuantele curcubeului. Desi, rochiile de seara sunt in mare parte sinonime cu rochii negre elegante, si alte culori ale paletei cromatice arata la fel de frumos. Argintiu, alb, rosu sunt cateva culori preferate in rochiile de seara. Fuchsia, portocaliu, roz, galben-lamaie, verde smarald sunt culori pentru cele mai indraznete femei care au curajul necesar sa poarte aceste culori. Albastru de miez de noapte, magenta, violet, turcoaz sunt culorile care pot fi adaptate oricarei femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *