La cine apelam atunci cand ne este foame?

De cate ori nu ti s-a intamplat sa petreci un weekend, ca baietii, acasa la prietenul tau cel mai bun. Distractia a fost, desigur, una pe cinste, insa au fost si ceva dezavantaje. De exemplu, nu a avut cine sa va gateasca. Asta ni se intampla si noua destul de des, atunci cand organizam weekend-uri de gaming fara prietenele noastre.

Cand ne apuca foamea dupa ora 12 noaptea apelam la livrari pizza, oferite de catre Presto Pizza. Nu vreau sa exagerez, insa Presto Pizza are cea mai buna pizza Bucuresti, iar preturile sunt mereu avantajoase.

Oferta este foarte variata si poti comanda orice, de la burgeri, meniul zilei, paste, pizza, la sosuri si racoritoare.

Livrarile de pizza non stop pe care restaurantul le pune la dispozitia clientilor sunt mereu avantajoase, deoarece nu stii niciodata cand te apuca foamea.

Ceea ce m-a convins ca Presto Pizza este mereu o alegere buna, a fost modul prin care clientii pot comanda preparatele. Fiecare preparat are diferite optiuni, pentru tipul de blat, topping si dimensiuni. Insa, de cele mai multe ori o pizza de 30 cm reuseste sa stapaneasca foamea chiar si celui mai gurmand.

In ciuda faptului ca pizza intra in categoria alimentelor “fast-food”, acest preparat contine de cele mai multe ori o varietate de legume proaspete.

De exemplu, o pizza margherita contine sos de tomate, busuioc si mozzarella. Niciunul dintre aceste ingrediente nu face rau sanatatii, ba chiar dimpotriva. Rosiile sunt benefice pentru circulatie, busuiocul este antiinflamator, iar mozzarella ofera o sursa buna de biotina si vitamina B7. Concluzia este ca atunci cand mananci pizza nu esti doar fericit, ci si te simti bine.

Presto Pizza ofera un meniu complet din care clientii pot sa aleaga preparatul care li se potriveste cel mai bine. Chiar si pentru vegetarieni exista 6 feluri de pizza pe care Presto Pizza le face cu pasiune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *