Alege servicii de call center pentru afaceri prospere

Clientul nostru, stapanul nostru – este o vorba traditionala in comert. In lumea moderna, consumatorul este vazut ca un partener, unul care dicteaza relatia de consum. El trebuie mereu ascultat cu atentie, iar nemultumirile sale trebuie tratate cu maxima grija. Clientul trebuie sa fie satisfacut, iar acest lucru implica departamente specializate atunci cand compania capata anumite dimensiuni. Cu cat exista mai multi clienti (si potentiali clienti in target), cu atat este mai mult nevoie de servicii dedicate de tip call center si contact center.

Ce rol are departamentul de call center? Poate avea mai multe functionalitati, in functie de modul in care functioneaza compania, de nevoile specifice. In mod clasic, departamentul de relatii cu clientii accepta apeluri telefonice de la clienti. Companiile pot implementa chiar servicii de relatii cu clientii prin instrumente online. Cei ce intra in legatura cu clientii ofera suport tehnic, dar si suport comercial – informatii, procesare comenzi noi, update comenzi deja lansate, inregistrare reclamatii, feedback etc.

De call center poate tine si partea de solutii telemarketing si sales. In prezent, tot mai multe companii cauta sa foloseasca orice contacte obtinute (inclusiv de la terti, in conditiile legale) si sa transmita oferte (deci sa inregistreze vanzari) prin telefon. O procedura uzuala si foarte eficienta este contactarea anumitor clienti existenti pentru a le propune acestora servicii suplimentare, eventual oferte promotionale dedicate, personalizate. Informatiile de contact ale clientilor sunt foarte valoroase si trebuie utilizate inteligent si legal, mai ales in conditiile noilor reglementari cu privire la protectia datelor personale in Uniunea Europeana.

Utilizand servicii de call center si contact center precum cele propuse de bestcall.ro, o afacere poate deveni mai prospera. In primul rand, se va realiza fidelizarea clientilor si evitarea unor situatii care pot prezenta probleme costisitoare. Apoi, se vor atrage noi clienti si se va exploata la maximum potentialul fiecarui client, care poate cheltui mai multi bani in beneficiul afacerii respective.

Externalizarea serviciului de call center este o varianta care inseamna flexibilitate si siguranta. Se poate implementa rapid o astfel de colaborare, iar compania se va baza pe partenerul specializat pentru tot managementul comunicarii cu clientii. Pe masura ce compania creste, se poate extinde imediat capacitatea serviciului de call center.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *