Exercitiile Kegel: beneficiile unui perineu sanatos si tonifiat

Traim intr-un ritm dinamic si tehnologizat, iar sursele de informare sunt la tot pasul. Si, cu toate acestea, unele subiecte inca se discuta „in soapta”… Din cauza educatiei precare primite, a stigmatelor sau a rusinii, femeile nu stiu ca multe dintre problemele cu care se confrunta pot fi tratate cu instrumentele potrivite.

Un exemplu din categoria subiectelor tabu este sanatatea zonei pelviene – sanatatea perineului. Perineul este un set puternic de muschi care joaca un rol important in sustinerea greutatii organelor abdominale, controlul vezicii urinare și bunastarea intima. Problemele legate de zona pelviana, inclusiv incontinenta, sunt surprinzator de frecvente, afectand una din trei femei și pana la 80% dintre femeile insarcinate sau proaspetele mamici.

Incontinenta urinara este una din problemele care ne poate afecta atat fizic, cat si emotional. Daca te intrebi ce este, iata raspunsul: din cauza slabirii muschilor pelvieni – perineul, femeile se pot confrunta cu scurgeri de urina in timpul tusei, stranutului sau exercitiilor fizice. Cauzele cele mai frecvente sunt stresul (efortul), nasterea si imbatranirea, obezitatea fiind si ea un factor care agraveaza problema.

Cum poti avea grija de perineu la orice varsta si cum se poate trata incontinenta urinara? Simplu: intarind muschii pelvieni. Exercitiile Kegel executate cu dispozitive special destinate sunt recunoscute la nivel international si gandite pentru tonifierea muschilor care sustin vezica urinara.

Care sunt beneficiile exercitiilor Kegel?

  • Trateaza incontinenta urinara
  • Pot creste flexibilitatea si elasticitatea perineului
  • Pot ajuta la o nastere cu perineul intact
  • Pot ajuta la recuperarea gravidei dupa ce a nascut
  • Imbunatatesc viata sexuala
  • Cresc fluxul sanguin in zona pelviana, fapt care imbunatateste sanatatea zonei genitale la orice varsta
  • Protejeaza sanatatatea intregului sistem pelvian in timpul menopauzei

Este dificil sa exersati muschii pe care nu ii puteti vedea, de aceea Elvie Trainer este antrenorul Kegel Nr.1 in lume cu ajutorul caruia toate aceste probleme dispar.

Recomandarea celor care au utilizat Elvie Trainer:

Ce este si cum functioneaza Elvie Trainer?

Elvie Trainer de la BARZA este Antrenorul Kegel Nr.1 de dimensiuni reduse, in forma simpatica si anatomica, ce se introduce in vagin pentru a eficientiza exercitiile fizice care vor imbunatati sanatatea si tonifierea perineului.

Tehnologia avansata biofeedback si senzorii detecteaza miscarea, masoara forta, tehnica corecta si pastreaza scorul. Elvie Trainer vine cu un capac optional pentru dimensionarea personalizata si o carcasa de transport discreta care are si rol de incarcator, facandu-l usor de folosit oricand, oriunde.

Comod, sigur si usor de folosit, Elvie Trainer a fost conceput pentru a va ajuta sa profitati la maximum de exercitiile Kegel. Ramaneti motivate de vizualizarea antrenamentului dumneavoastra in timp real, setarea de obiective personalizate si rezultatele obtinute.

Aplicatia – care se poate descarca in mod gratuit de pe AppStore si Google Play – urmareste progresul, corecteaza modul de lucru, te instruieste pe parcursul diferitelor nivele de dificultate (antrenament, incepator, intermediar, avansat) si iti permite sa-ti setezi niste obiective la care sa ajungi in urma exercitiilor. Efectul? Muschi tonifiati in mai putin de 4 saptamani prin antrenament placut si distractiv in doar 5 minute. Nici nu o sa iti dai seama cand a trecut timpul!

Rezultatele eficiente si usor de urmarit au fost concepute de expertii de la Colegiul Imperial din Londra si de la Universitatea din Oxford. Elvie Trainer este recomandat de mai mult de 800 profesionisti in domeniul sanatatii si wellness din intreaga lume, fiind castigator a mai mult de 15 premii de design si inovare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *