Nu exista nunta mai frumoasa ca cea pe care o captezi in amintiri pe care le pastrezi o viata

Orice nunta este un eveniment foarte frumos, deoarece implica traditii locale care s-au pastrat de-a lungul timpului, implica emotiile greu de stapanit ale viitorilor miri, cununiile, petrecerile de dupa, aranjamente spectaculoase si asa mai departe. Avand in vedere faptul ca este un eveniment plin de incarcatura emotionala, este normal sa ne dorim sa ne amintim acele clipe chiar si peste ani, iar acest lucru este posibil doar daca ai parte de serviciile unui fotograf nunta Bucuresti, care sa surprinda toate momentele cheie de la nunta.

Pentru a te bucura de fotografii reusite, care sa fie foarte clare, expresive si care sunt capabile sa transmita emotii prin intermediul imaginii, apeleaza la George Sandu – fotograf profesionist Bucuresti. George este un fotograf tanar, pasionat de munca pe care o face si care stie ca pasiunea este cheia succesului. De asemenea, stie ca fara perseverenta nu poti reusi in niciun domeniu de activitate. Ca sa castige statutul de ‘’fotograf profesionist’’, acesta a petrecut sute de ore din timpul sau liber, fotografiind tot ce s-ar putea fotografia in natura.

George Sandu este de parere ca cea mai importanta parte a unui fotograf de nunta (de succes) este personalitatea. Si are dreptate, deoarece personalitatea lui il ajuta sa se apropie de oameni, sa comunice deschis cu ei, astfel incat sa isi faca inteleasa viziunea sa artistica, pe care reuseste chiar sa o combine cu viziunea fiecarui client in parte. O sa vedeti cat de placuta este o colaborare cu el: pe site-ul sau oficial puteti rezerva servicii foto-video Bucuresti din timp, la preturi rezonabile, iar la o prima intalnire cu acesta, o sa primiti un mic organizator de eveniment (cununie civila, biserica si restaurant).

Iar ca sa va faceti o idee despre cat de prompt este, atunci trebuie sa stiti ca veti primi doua fotografii editate in seara nuntii si 10-15 fotografii in primele 2 saptamani, dupa eveniment. Probabil acum vreti sa stiti mai multe despre serviciile profesionale, oferite de George, de aceea va recomand sa ii consultati site-ul oficial si sa descoperiti si restul surprizelor care va asteapta, daca alegeti sa ii solicitati serviciile, pentru evenimentele viitoare din viata voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *