Cum combateti insomniile si afectiunile pielii

Am trecut prin asta si pot sa va spun ca nu este frustrare mai mare! Stai in pat, este trecut bine de miezul noptii si te mananca pielea de iti vine sa o rupi, fiindca este toata numai basici de parca te-a batut cineva cu urzica, ochii sunt grei de nesomn, dar nu poti sa ii inchizi. Te zvarcolesti ca sarpele cand pe o parte, cand pe alta in zadar. Numeri oi, obligi pleoapele sa stea lipite, nu poti trece din starea de veghe in cea de abandon in bratele somnului.

De ce mi se intampla asta? Erau o multime de cauze, pe care am invatat sa le elimin una cate una cu lenjerii pat din bumbac cumparate din magazinul online Patulmeu.ro

Am un tratament care da rezultate garantate in tratarea insomniilor si alergiilor pielii. Iata ce aveti de facut:

  1. Cumparati 4-5 lenjerii din bumbac 100% si basicutele de pe piele vor disparea sigur. Noi, oamenii gresim, cand nu dam importanta lucrurilor pe care le trecem la categoria detalii. Este adevarat ca lenjeriile nu se vad, dar efectele acestora, pozitive sau negative se rasfrang direct asupra sanatatii organismului. Lenjeriile de calitate indoielnica produc insomnii prin agresiuni asupra pielii, ochilor si nasului.

2. Pastrati mereu lenjeriile din bumbac curate, fiindca nu se decoloreaza sau deterioreaza si nu intra la spalat. Mirosul proaspat de spalat, plus cel placut al bumbacului au efect calmant odihnitor. Puteti combina acest tratament al lenjeriilor curate 100% cu o cana de ceai de tei caldut, pe care il puteti bea si neindulcit, in cazul in care nu va place zaharul!
3. Pregatiti-va mental pentru somn! Eliminati toate ingrijorarile care va framanta, oricum nu puteti rezolva nimic stand in pat si alungati gandurile negre, fiindca dupa o noapte de somn, puteti sa ganditi limpede si sa gasiti solutia corecta.

4. Rememorati numai lucrurile bune care vi s-au intamplat peste zi, fiindca nu are rost sa va incarcati negativ!

5. Cumparati zeci de lenjerii din bumbac din magazinul amintit, iar pentru variatie si senzatia de nou, alegeti piesele cu doua fete!
Daca le comandati chiar in acest moment, veti face economii substantiale. In primul rand ca reducerile de preturi de la acesta categorie sunt de 60 de lei la fiecare model si in al doilea rand ca veti avea transportul gratuit oriunde in tara, la comenzi mai mari de 300 de lei.

De cand am devenit clienta fidela a magazinului prezentat mai sus au disparut insomniile mele si bubitele sau roselile pielii care ma ingrijorau si imi amplificau insomniile. Lucrurile se leaga intre ele de cele mai multe ori. O nedreptatea genereaza alta, o neplacere un sir intreg de neplaceri si dimpotriva un lucru bun naste zeci de efecte pozitive. Cand nu puteti dormi, ganditi-va serios la tot ce v-am spus si incepeti prin a inlocui lenjeria. Veti constata ca o lenjerie de calitate premium va ofera odihna de cea mai buna calitate si cu ajutorul ei va puteti recapata linistea si buna dispozitie.
Dormiti bine, ca o consecinta directa si relatia cu cei din jur este imbunatatita si toate lucrurile incep sa va mearga bine in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *