Tu ce produse pentru curatenie si igienizare folosesti?

Toti angajatorii trebuie sa fie constienti de importanta curateniei si igienizarea spatiilor si de cat de importante sunt aceste aspecte pentru angajatii actuali cat si pentru cei care urmeaza sa sustina un interviu. In cazul celor care se prezinta pentru sustinerea unui interviu, prima impresie conteaza extrem de mult si poate influenta raspunsul final.

Una dintre cele mai bune solutii pentru cei care au nevoie de achizitionarea produselor pentru curatenie si igienizarea a spatiilor o reprezinta Sanito.ro, unde veti putea gasi produse si accesorii pentru curatenie de la zeci de brand-uri de renume ce s-au afirmat pozitiv la nivel international.

Unul dintre cele mai puternice brand-uri care sunt disponibile pe Sanito.ro, este Tork, ce vine cu produse pentru curatenie si igienizare de cea mai buna calitate si la preturi extrem de accesibile astfel incat orice firma fie ca este vorba de una mica sau o companie mare, sa poatat avea acces la produse profesionale si de cea mai buna calitate.

Toata aceasta gama Tork este formata din diverse produse si accesorii cu intrebuintari multiple dar extrem de importante pentru fiecare in parte:

  • Capace de toaleta cu folie igienica
  • Dispensere si dozatoare
  • Consumabile hartie
  • Uscatoare maini
  • Sapunuri lichide, spuma si crema
  • Dezinfectanti maini
  • Odorizante camera
  • Detergenti profesionali
  • Produse de curatenie
  • Cosuri de gunoi

Unele dintre cele mai importante aspecte este asigurarea produselor pentru ca angajatii sa isi poata pastra o igiena corespuzatoare pe tot parcursul zilei si de aceea este nevoie de sapunuri si dezinfectanti maini Tork de calitate in special daca este vorba de un loc de munca precum cele din service-urile auto, care implica inevitabul un anumit grad de murdarie.

Din fericire in acest caz, gama Tork ne pune la dispozitie o gama foarte variata de sapunuri si dezinfectanti, atat lichide cat si spuma sau gel, sub forma de lotiuni antibacteriene ori sapun pasta abraziva. Toate acestea sunt de cea mai inalta calitate fiind capabile sa ofere o igiena indelungata, fiind in acelasi timp hidratante si delicate cu pielea.

Daca tot am vorbit despre sapunuri si dezinfectanti, trebuie mentionat si faptul ca dupa spalarea mainilor trebuie evitate prosoapele din material deoarece acestea au tendinta de a capta bacterii, deci rezultatul spalarii va fi egal cu zero. Este nevoie de prosoape din hartie, servetele ce provin de preferat din rola industriala Tork, fiind perfecte prin folosirea evidenta cu un dispenser care ajuta la pastrarea unei igiene cat mai riguroase.

Acum ca ne-am lamurit cat de cat cu aceasta gama de produse pe care cei de la Sanito o comercializeaza si anume Tork, va invit sa accesati site-ul acestora iar daca sunteti patronul unei firme mici sau mari, cu siguranta nu veti inchie pagina inainte de a “umple” cosul de cuparaturi si a trimite comanda, avand garantia ca toate aceste produse sunt de o calitate inalalta si bineinteles la preturi foarte convenabile.

Daca sunteti interesat de toate produsele celor de la Sanito, insa aveti intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ii contactati pe acestia prin intermediul datelor de contact afisate in sectiunea “Contact” une de asemenea, aveti la dispozitie un mic formular prin care va puteti exprima opiniile, nelamuririle, intrebarile si asa mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *