Fii relaxat cu un scaun adecvat

Fiind freelancer munca mea se desfasoara in totalitate de acasa. Adesea sunt nevoit sa lucrez si 12 ore, pentru terminarea proiectelor.

In timp au inceput sa apara sintome la nivelul lombarei. Atunci mi-am dat seama ca aveam nevoie de un scaun birou mai eficient.

Am cautat pe internet si am descoperit site-ul ,celor de la Scaune-online.ro.

Pe site am gasit erxact ce imi trebuia. Un scaun de birou, ce avea sa imi fac munca mai usoara.

Scaunul OFF 309, este produsul ce se imbina perfect cu viziunea mea futurista asupra muncii , dar care se potrivea perfect cu restul camerei.

Dupa ce am dat comanda , la scurt timp, a ajuns prin curier. Am desfacut coletul, si am inceput sa asamblez scaunul deoarece este prevazut cu un manual de instructiuni.

Nu mi-a luat mult, si scaunul a fost ansanblat. Pot sa zic ca arata fabulos.

Scaunul de birou OFF309, este compus din mesh pe fata si spatarul lui, piele ecologica, un suport pentru lombara iar bratele si baza sunt din polipropilena.

Scaunul, este de asemenea, adjustabil in functie de inaltimea fiecaruia.

Un scaun de birou, este la fel de important ca si Pc-ul de la care se lucreaza, deoarece comoditatea in timpul muncii este esentiala.

Astfel iti vei putea completa din sarcini mult mai usor, fara a distribui atentia asupra altor detalii precum durerea de coloana.

Este foarte important, sa tineti cont de faptul ca munca de birou este la fel de solicitanta precum muna fizica.

Intr-adevar, efortul fizic nu este aceelasi, dar efortul mental echivaleaza cu aceelasi grad de oboseala.

Munca la birou, pe un scaun, timp de 8 sau 10 ore poate fii foarte solictanta pentru zona lombarei si echipamentul trebuie sa fie adecvat.

Recomand tuturor site-ul Scaune -onlie.ro, deoarece gama lor de produse este varianta, pentru toate buzunarele iar produsele sunt de calitate superioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *