Casa de avocatura Motorga asigura egalitatea de sanse a clientilor la un avocat bun

Cateodata imi este mila de oamenii care au dreptate, dar nu-si permit un avocat bun fiindca nu au bani sa plateasca sau fiindca la un aparator de prestigiu se ajunge prin relatii, iar cel lipsit de cunostinte este condamnat sa se apere singur.

Chiar si in cazul in care o persoana comite o greseala, nu este obligata sa isi piarda toate drepturile pentru asta. Nu pot sa nu-mi aduc aminte cazul M. Intr-o clipa de nebunie a comis greseala vietii sale si se afla la inchisoare, cand sotul a inaintat actiune de divort si partajul. De fapt gresela ireparabila o comisese din cauza sotului, mai precis o ucisese pe amanta acestuia intr-o clipa de gelozie nebuna, iar el o lovea si mai tare profitand de faptul ca era condamnata la 15 ani de inchisoare si dorind sa-i ia totul.
Muncise 20 de ani sa aiba apartament cu trei camere mobilat, pierduse noptile facand de garda, iar el solicita ca femeia sa nu se aleaga cu nimic fiindca el a ramas cu copiii. M a avut noroc insa cu parintii care nu au abandonat-o, in ciuda greselii ei. Chiar daca tatal si mama erau alergati cu pietre prin oras (asa loveste lumea pe cei din familie cand sunt la pamant), au apelat la o casa de avocatura ca partajul sa se faca in mod corect.
Asa datorita profesionistilor, partajul s-a judecat strict din perspectiva impartirii bunurilor realizate in timpul casnicie nu din perspectiva unei femei condamnate pentru crima.
Daca M. nu ar fi fost ajutata de avocati si sustinuta de parinti, acum la iesirea din inchisoare, la peste 50 de ani nu ar fi avut absolut nimic, iar in orasul in care s-a nascut, in apartamentul parintilor s-a dovedit ca nu putea sta fiindca ziaristii o hartuiau, oamenii strigau dupa ea si o bruscau.
Casa de avocatura Motorga Canureci are marele merit de a acorda sanse egale tuturor oamenilor la un aparator bun, specializat in functie de domeniul in care clientul are nevoie de consultanta si aparare.
Egalitatea de sanse la un proces corect se poate demonstra si prin consultanta pe care avocatii de aici o acorda celor interesati. Toti sunt cei mai buni din Romania, rata de castigare a proceselor se apropie de 100%, iar tarifele practicate pot fi achitate de catre oricine.
Un avocat bun valoreaza mai mut decat aurul fiindca are o contributie decisiva in restaurarea dreptatii., de aceea intelegem oamenii care alearga pretutindeni dupa un avocat bun, cer recomandari de la prieteni si cunoscuti. In prezent nu mai este necesar sa depuneti atatea eforturi pentru a avea o aparare ireprosabila fiindca este suficient sa-i contactati telefonic sau prin e-mail pe cei de la Motorga Canureci si va stau la dispozitie.
Ei detin expertiza in toate domeniile dreptului si sunt informati despre noile modificari ale legislatiei.
Sa lupti pentru drepturile tale inseamna sa te porti cu demnitate fiindca nimeni nu are dreptul sa-si insuseasca bucurile pentru care ai muncit. Daca ai plecat pe acest drum al restaurarii dreptatii, angajeaza cei mai buni avocati, sa mergi la sigur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *