Peste chipul tau timpul nu poate trece

Timpul isi infige ghearele in fata ta. Unghiile ascutite ale anilor fac prapad. Te uiti in oglinda si te intrebi unde este fata aceea perfecta, neteda si imaculata ca o coala buna pentru scris poeme. Multe poeme dedicate chipului tau s-au scris. Oare a apus clipa de glorie, s-a scuturat ultima floare a frumusetii?
Zilele de ingrijorare, noptile de nesomn au ingreunat pleoapele. Obrajii s-au lasat, buzele s-au ridat si patat, cearcane vinetii brodeaza inestetic florile colorate ale ochilor, sprancenele au cazut si ele. Parca frumusetea ta se preda timpului.
Este resemnarea solutia inteleapta? La toate acestea, la imaginile de cosmar se adauga lipsa de intelegere a celor care pana mai ieri te pretuiau pentru frumusetea ta:
-Ce fata ai! Parca ti-ai intors-o pe dos.
Vinovat este timpul. Cat de usor ne este sa aruncam totul pe seama lui! Nu avem timp sa vorbim cu cei care au nevoie sa ne auda glasul, nu avem timp sa-i vizitam pe cei care se topesc de dor, nu avem timp sa ne restauram chipul…
Daca te aliezi cu doctorul Renert si faci lifting facial timpul nu va trece peste chipul tau.
Esteticianul este numarul 1 din Romania la: liftingul de sprancene, lifting cu microfibre, lifting chirurgical si miniliftind facial.
De pilda liftingul cu microfibre corecteaza toate actiunile nefaste ale timpului, ale factorilor fizici, chimici si biologici asupra fetei cu ajutorul unor fibre de contur resorbabile, care ofera fermitate si nu sunt percepute ca fiind straine de catre organism. Ce imbunatatiri aduce aceasta interventie:
-arcuieste din nou spancenele ca in tinerete.
-netezeste fruntea si coltul ochilor si nu le lasa sa cada
-reda fermitatea pometilor
-pune pe chipul tau o nota de optimism, tinerete sau prospetime, nu te lasa “sa-ti cada fata”
-iti reintinereste barbia.
Acest timp de tratament este nedureros, rapid, cu perioada scurta de recuperare.
Liftingul chirurgical facial se face sub anestezie totala, fiind o interventie complexa, dar care merita eforturile deoarece:
-este cea mai sigura metoda de reintinerire a fetei cu actiune tripla: intinerire-intindere naturala-conturare.
-este practicata de 20 de ani, deci a ajuns la perfectiune. Rezultate pozitive se obtin in 99% dintre cazuri.
-nu afecteaza sub nicio forma structura fetei
-ajuta la renuntarea la fumat fiindca pentru a intra in operatie trebuie sa renunti la acest viciu cu o luna inainte si doua saptamani dupa operatie, iar daca descoperi ca se poate, renunti definitiv.
Miniliftingul este pentru barbatii si femeile care incearca pentru prima data gustul amar al imbatranirii si are in vedere partea de jos a fetei. Este o interventie foarte usoara care dureaza o ora, iar activitatile se pot relua dupa 3-5 zile.
Timpul rau se opreste la usa clinicii doctorului Renert. Te poate urmari cu furie pana acolo, iti poate lasa urme adanci pe fata si pe corp, dar acolo este cetatea ta de scapare fiindca se teme sa intre.
Stie ca doctorul Renert are ac de cojocul lui, adica: experienta, pricepere, aparatura, curaj si iubire de oameni, iar toate acestea ii dau forta sa lupte pentru a inapoia frumusetea pierduta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *