Repatriere decedati Franta, printr-o firma romaneasca autorizata

Cei care au nevoie intr-un anumit moment (neplacut, desigur) de repatriere a unei rude decedate in alta tara pot sa apeleze la ajutor profesional, adica la o firma de specialitate. Pentru transport dintr-un alt stat european catre Romania, dar si pentru intocmirea tuturor actelor si procedurilor legate de repatriere, exista in Bucuresti o firma cu multa experienta si o excelenta reputatie in oferirea unor astfel de servicii.

Demn de mentionat este faptul ca firma Funerare Rainbow Dorobantu este singura de profil din Bucuresti, autorizata pentru repatriere decedati franta. Si asta pentru ca autoritatile franceze sunt foarte exigente si solicita parteneri care pot oferi servicii ireprosabile! Cei de la firma mai sus mentionata au personal bine pregatit si echipamente profesionale de lucru, proceduri „ca la carte”, conform celor mai inalte standarde internationale.

„Procedurile de repatriere decedati Franta presupun transport in conditii excelente atat din punct de vedere igienic, sanitar, estetic cat si legal. In astfel de cazuri, va putem oferi diverse variante dintre care puteti alege in vederea returnarii acasa a persoanei decedate trecute in nefiinta. Puteti opta pentru repatriere pe cale terestra, aeriana sau daca se doreste incinerare, se poate opta pentru repatrierea cenusii. Desi majoritatea familiilor opteaza pentru transportul terestru, noi va punem la dispozitie si varianta de repatriere pe cale aeriana”, se mentioneaza pe website-ul celor de la Funerare Rainbow Dorobantu.

Este mereu recomandat sa colaborezi cu o firma profesionala, autorizata, care te poate ajuta sa rezolvi totul repede si bine, la preturi corecte. Vei economisi mult timp si vei evita stresul determinat de birocratie si de necesitatea identificarii diverselor solutii logistice. Transport funerar franta se poate face asadar la cerere, oricand, din orice localitate din Franta, pe o ruta stabilita de comun acord cu beneficiarii, catre localitatea dorita din Romania. Firma ofera de fapt servicii funerare complete, dincolo de partea de repatriere decedati. Asadar, practic rezolvi toate problemele intr-un singur loc, astfel incat inmormantarea sa fie facuta asa cum se doreste.

„Oferim servicii transport funerar international si nu numai, firma noastra avand o arie de acoperire in multe alte tari din Europa. Firma noastra se ocupa de serviciul de repatriere si din alte tari apartenente la UE cu autospeciale funerare, masini autorizate si omologate in baza legislatiei legale aflate in vigoare”, se mai precizeaza in sursa citata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *