Alegerea unui ceas incepe cu alegerea magazinului

O alegere buna a unui ceas de mana incepe de fapt cu… alegerea magazinului. Atat timp cat s-a optat pentru un magazin ceasuri ce respecta anumite elemente esentiale, cel mai probabil alegerea in sine a ceasului nu va fi una gresita. Si asta pentru ca un magazin „respectabil” nu va face niciodata compromisuri la calitate si nu va comercializa produse neconforme. Asadar, atat timp cat sursa de achizitie este bine aleasa, selectarea anumitor modele de ceasuri de dama sau ceasuri pentru barbati este mai degraba o notiune subiectiva, ce nu afecteaza „calitatea” achizitiei, ci doar designul si alte caracteristici.

Cum selectezi un anumit magazin de ceasuri de mana? Te asiguri in primul rand ca este un magazin ce functioneaza legal. Poate fi un magazin fizic sau un magazin online. De obicei, in mediul offline magazinele de incredere sunt in mall-uri sau in zone comerciale ale oraselor. Problema in astfel de cazuri este ca, din motive ce tin de nivelul foarte ridicat al cheltuielilor de operare, astfel de magazine sunt obligate sa aiba adaosuri comerciale pe masura. Astfel, un ceas poate sa coste extrem de mult, raportat la valoarea sa reala – si ne referim aici mai ales la ceasurile ce nu au poate un brand de renume, in cazul carora compararea intre magazine este mai dificila.

Pentru ceasuri pentru femei si ceasuri pentru barbati cu un foarte bun raport calitate / pret, mediul online este solutia. In e-commerce, poti gasi preturi mici, dar mai grija la selectarea e-shop-ului! Un magazin online de incredere este unul cu brand cunoscut (activ in mediul online, inclusiv pe Facebook), ce permite comunicarea cu clientii (public si privat) – deci inclusiv cu date de contact la indemana.

Magazinul online de ceasuri „fara riscuri” nu a aparut ieri – azi, ci are deja un istoric online consistent (anii de activitate sunt un bun argument favorabil). Totul trebuie sa fie in favoarea clientului, de la garantie si pana la procedura simpla de retur. Preturi mici la ceasuri de mana, dar mai ales uzabilitate ridicata pe website, posibilitate de plata online, stocuri proprii pentru livrare rapida prin curier, oriunde in tara… iata elemente la care este bine sa fii atent inainte de a decide ca vei cumpara ceasuri dintr-un anumit magazin online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *