Cum sa alegi casa de pariuri online in functie de optiunile oferite

Din cele aproximativ 20 de licente existente pe piata de jocuri de noroc online in Romania, cam jumatate reprezinta, de fapt, branduri cu adevarat populare, care se promoveaza activ in randul pasionatilor de pariuri sportive din tara noastra. Cum alegi totusi agentia de pariuri online la care sa joci biletul zilei astfel incat sa te bucuri de cat mai multe avantaje?

Alegerea nu este tocmai complicata: ideal este sa fie citite sfaturile de pe website-urile de specialitate (precum ponturi-bune.ro sau tipzor.ro) si sa fie urmarite clasamentele realizate de expertii care administreaza astfel de comunitati ale pariorilor din Romania. Alegerea nu poate fi una universala, in sensul ca, in functie de profilul de joc al unei persoane, pot fi preferate anumite agentii si nu altele.

Spre exemplu, tot mai populara a devenit optiunea de pariuri cash-out, prezenta in oferta tot mai multor case de pariuri online. Cei de la ponturi-bune.ro au facut o analiza complexa, un test practic, oferind astfel rezultatele in mod public. Care sunt cele mai bune case de pariuri online care au cash-out? Se pare ca, in ordine, ar fi Betano, Betfair, NetBet, winmasters, Fortuna si sportingbet. Cash-out reprezinta optiunea de a opri un pariu inainte de termen, de a inchide un pariu in momentul in care jucatorul considera ca este suficient de avantajat si nu doreste sa riste mai departe.

„Cash Out sau “Inchide pariul” este o optiune foarte buna de a prelua controlul pariurile deja plasate. Prin aceasta solutie va puteti incasa castigurile sau reduce pierderile inainte ca evenimentul selectat sa se fi incheiat. Cash Out s-a raspandit foarte mult in ultimul an fiind acum disponibil la aproape toate agentiile de top licentiate in Romania”, se precizeaza pe website-ul mai sus citat.

Daca in schimb pariurile live sunt cele preferate de un jucator, atunci acesta cel mai probabil ar putea alege agentia de pariuri online Unibet, cea care a dezvoltat extrem de puternic aceste optiuni, ducand pariurile in timp real la un nivel neasteptat – cu validare chiar si in mai putin de un minut, pentru ca parierea banilor respectivi sa fie posibila din nou, pe parcursul aceluiasi meci, in mod repetat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *