Schimba sediul social al firmei, de cate ori ai nevoie de schimbare!

Uneori sa lasi o firma in acelasi loc inseamna sa o condamni la faliment. Pe cat de curajos ai fost la infiintarea ei, tot atat de curajos trebuie sa fii in ceea ce priveste schimbare sediu social.

Ce faci, cand se renoveaza masiv in cartierul in care se afla sediul social al firmei tale? Iti desfasori in continuare activitatea printre ruine sau cauti o solutie de salvare?

In 5-7 zile obtii dovada legala a schimbarii desiului social al firmei tale in acelasi judet, in timp ce in afara acestuia in 20 de zile lucratoare.

Nu este necesar sa pierzi timpul pentru depunerea dosarului, ci apelezi la cei care te-au ajutat la infiintare firma fiindca se vor achita repede si bine si de aceasta sarcina!

Nu condamna munca ta si a angajatilor la ruina, ci alege sa pleci, cand zona in care aveai capitalul social se transforma intr-o zona moarta si in acel areal mai sunt 4-5 firme cu acelasi profil!

In cazul in care nu ai un sediu social cum ti-ai dori, dar se impune mutarea, apeleaza la Fabrica-de-firme.ro sa iti caute unul foarte bun.

Si daca te pricepi la web design si doresti sa fii in legalitate, roaga-i sa iti infiinteze un PFA, mai ales ca exista doua sisteme de impozitare: pe norma de venit sau in sistem real.

Infiintarea unui PFA dureaza 3-5 zile lucratoate si costurile sunt foarte mici. Oricine poate achita 190 de lei, suma care include si onorariul firmei care se ocupa cu indeplinirea formalitatilor, sa isi puna activitatea la adapost.

Sa iti desfasori activitatea clandestin inseamna sa tresari de frica de cate ori FISCUL trimite pe adresa ta o scrisoare pe care o trimite tuturor, fiindca te stii in neregula.

Cu Fabrica-de-firme.ro poti ajunge in topul milionarilor in euro din tara, mai ales daca soliciti si consiliere si tii cont de sfaturile specialistilor.

Experienta indelungata, cunoasterea legislatiei actuale si onestitatea ii recomanda ca parteneri seriosi care asigura succesul.

Daca ai infiintat o firma, ai angajati si depind multi oameni de tine, da-ti interesul pentru firma ta! Din generozitate, recomanda-i si altora pe cei care te-au ajutat pe tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *