Dispozitive IT second hand si refurbished: computere, laptopuri, monitoare, imprimante

Despre second hand auzim in diverse contexte, termenul este unul foarte bine cunoscut romanilor. Vanzarea automobilelor second hand domina piata, in timp ce vanzarea de haine si incaltaminte la mana a doua (venite din Occident) este de asemenea o realitate. Website-urile cu anunturi gratuite pe internet inglobeaza lunar enorm de multe anunturi ale utilizatorilor, persoane fizice si juridice.

Printre produsele care nu sunt vandute ca noi (prin comertul clasic) se numara, pe langa zona de fashion si auto, sectorul IT. Aici gasim laptopuri, smartphone-uri, tablete, computere, imprimante, monitoare, componente etc. Second hand este considerata o oportunitate excelenta in zona IT, o alegere pe care o fac romanii in mod constant. Astfel de alegeri nu sunt specifice pietei romanesti, ci sunt o realitate peste tot in lume, caci website-urile de anunturi realizeaza cifre de afaceri globale foarte mari chiar si numai din publicitate si promovarea optionala a anunturilor de catre utilizatori.

Este insa mult mai istet sa cumperi produse IT second hand de la firme specializate, de la magazine online cu laptopuri second hand, imprimante second hand si alte asemenea. Acolo vei descoperi si varianta refurbished, un concept care iti propune cu adevarat produse ce functioneaza si arata perfect, totul cu garantie! Poti sa cumperi imprimante refurbished si alte produse IT la pret foarte bun, o varianta ideala pentru firmele care isi propun un raport calitate / pret excelent. Un furnizor demn de luat in calcul pe acest segment este laptopdell.ro, magazin care se dedica atat utilizatorilor individuali, cat si companiilor de orice dimensiune, cu orice nevoi in materie de produse si componente IT.

Dispozitivele IT second hand si refurbished (computere, laptopuri, monitoare, imprimante, componente) pot satisface toate cerintele utilizatorilor atunci cand sunt cumparate de la retaileri specializati. Se elimina riscurile alegand furnizori de incredere, parteneri care sa ofere la nevoie si service in garantie si post garantie. Se poate face ulterior de asemenea upgrade, alegand inclusiv noi produse de acelasi tip, mai avansate din punct de vedere tehnologic.

Cei care se gandesc la un computer second hand este bine sa citeasca online toate detaliile despre conceptul refurbished. Acesta presupune costuri ceva mai mari decat varianta second hand, dar si avantajele sunt mult mai consistente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *