Anvelope la cel mai bun raport pret – calitate pentru masina ta

Unul dintre cele mai importante componente ale unui autovehicul de orice fel, este reprezentat de roti, ce cuprind jantele si cauciucurile. In privinta jantelor, nu sunt prea multe de spus, fie ca sunt din tabla sau din diferite aliaje, important este sa fie in stare buna si sa nu prezinte indoituri, deformari, sparturi si asa mai departe.

Insa anvelopele sunt mult mai importante, aceastea reprezentand practic singurul contact cu asfaltul, deci este nevoie ca anvelopele sa fie de cea mai buna calitate.

Din proprie experienta, nu recomand achizitionarea unor anvelope anonime sau second hand, deoarece sunt patit iar pentru cativa zeci sau sute de lei cat costa in plus un set de anvelope noi, consider ca nu se merita riscul. Distante de franare mult mai lungi, demaraje greoaie, risc de explozie sunt cele mai frecvente probleme ce pot aparea in cazul unor anvelope de proasta calitate sau second hand iar eu personal recomand achizitionarea unui set de anvelope Michelin, fie ca este vorba de cele de iarna sau de cele de vara ori mixte.

De curand cand mi-am achizitionat un nou autoturism, toamna cand temperaturile scazute bateau la usa, asa ca am dat un search pe internet pentru cauciucuri iarna 205 55 r16. Cea mai buna oferta am gasit-o la cei de la Anvelo-one.ro, unde am beneficiat de transport extrem de rapid dar si gratuit. Aici am gasit o gama foarte variata de astfel de anvelope, mai ca nu stiam ce sa aleg vazand atatea oferte avantajoase in fata ochilor.

Pe Anvelo-one.ro, peste 3000 de modele de anvelope atat de iarna cat si de vara sau M+S sunt disponibile pe site, toate la preturi competitive. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul acestora si sa cautati anvelopele dupa dimensiunuile corespunzatoare masinii dumneavoastra, ca de exemplu anvelope 235 60 r16. Pe pagina de deschidere a site-ului, vor aparea in ordine, latimea, inaltimea si diametrul anvelopelor, astfel incat in doar cateva secunde vei putea da click pe butonul de “Cauta” si deja vei avea in fata toate variantele pe care cei de la Anvelo-one.ro ce au disponibile pentru dumneavoastra.

Nu neglija starea si calitatea anvelopelor de pe masina ta, si astfel vei avea parte de drumuri lungi si sigure, fara nici un fel de grija. Si nu trebuie sa omitem nici utilizarea anvelopelor potrivite pentru sezonul un care ne aflam, tot pentru siguranta bineinteles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *