Cum sa porti bijuteriile de argint

Bijuteriile de argint sunt la moda si inca cum! Fiecare dintre noi trebuie sa aiba macar un set de bijuterii argint de calitate. Unul din magazinele specializate din Romania, care pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor bijuterii din argint cu design deosebit si de calitate exceptionala, este bespecial.ro. Asa cum numele magazinului sugereaza, cu aceste bijuterii poti fi speciala si, avand o gama variata de produse pe site, poti gasi bijuterii indifferent de stil. Nu stii totusi cum se poarta bijuteriile de argint? Iata cateva sfaturi pentru a purta bijuterii argint 925:

  1. Pentru stilul casual este indicat sa alegi coliere din argint, chiar cu pietre, insa in culori multicolore. In acest fel, poti purta orice culoare, fara sa ai probleme in ceea ce priveste asortarea. De exemplu, la o pereche de jeansi ripped si un tricou, poti asorta colierul din argint 925 rodiat, cu valuri si zirconii multicolore. La acesta poti asorta o pereche de cercei tot din argint 925 rodiat cu zirconii multicolore ETU0028. Ambele piese au aceleasi culori si merg combinate cu orice tinuta casual. Efectul va fi unul deosebit, scotand un outfit banal din anonimat.
  1. Stilul office chic este unul din stilurile pe care il prefera foarte multe femei, deoarece majoritatea merg la serviciu, au nevoie de ceva potrivit, dar si confortabil. Desigur, la birou, in functie de slujba pe care o avem, trebuie sa purtam bijuterii mai discrete, asa ca o combinatie fantastica ar fi pandantul din argint de 925 fluturas, cu zirconii albe. Este un pandant micut, extrem de finut, ce nu va epata, dar va da o satralucire aparte intregii tinute. La acesta, se pot asorta cercei tot cu fluturi si zirconii albe ETU0051.
  1. Pentru o tinuta de seara trebuie sa punem ceva impresionant sau extrem de finut. Totul depinde si de rochia pe care o vom purta. Daca rochia este simpla, atunci o bijuterie masiva ii va da personalitate outfit-ului. Poti lua in considerare setul elegant din argint 925, cu zirconii mov, ce contine cercei si pandant. Este un set clasic si versatil, potrivit multor tinute de ocazie.

Acestea sunt doar cateva sugestii despre cum sa porti bijuteriile de argint. Pentru mai multe detalii poti vizita site-ul bespecial.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *