Alege bine magazinul din care iti cumperi husele

Ar fi bine sa se dea o lege ca fiecare posesor de telefon mobil sa fie obligat sa isi cumpere husa si carcasa pentru telefonul sau, cum este obligat posesorul unei masini sa isi ia polita de asigurare auto sau sa schimbe cauciucurile iarna. Este adevarat ca telefonul mobil aflat in pericol nu raneste pe nimeni, dar este pacat sa se iroseasca bani si munca!

S-a spart, nu mai valoreaza nici cat o ceapa degerata. A murit, pierzi simultan cu el toate contactele, pozele, datele.

Si este absurd sa ti se intampla asa, fiindca huse j6 plus au peturi modice cuprinse intre 25-50 de lei, iar prin aspectul lor nu numai ca protejeaza telefoanele, ci le si infrumuseteaza!

In loc sa scoti din geanta un telefon plin de zgarieturi, de pete si cu ecranul fisurat, il scoti in husa aurie sau argintie, placuta la vedere si irezistibila la atingere. Poti butona linistit si stii ca telefonul tau nu colecteaza praf sau scame, ci husa il mentine curat 100%.

Huse samsung galaxy j6 plus de calitate premium se aleg dupa urmatoarele criterii:

-sa fie originale si produse de firme renumite, fiindca numele acestora reprezinta garantia calitatii.

-sa fie cumparate din magazinul care livreaza marfa pentru peste 171 de magazine din tara. Asta inseamna ca husele lor sunt cerute peste tot, iar Contakt.shop este un distribuitor de incredere.

-sa nu coste exagerat de mult, fiindca se pot cumpara huse foarte bune cu 25 de lei sau in orice caz cu mai putin de 50 de lei.

-sa fie placute la privit, matasoase la atingere si folositoare telefonului, fara sa ingradeasca accesul la functiile dispozitivului.

Cercetand si comparand husele comandate din mai multe magazine online, am ajuns la concluzia ca husele de pe site-ul oficial al magazinului Contakt.shop corespund criteriilor accesoriilor ideale pentru dispozitivele mele si am fost rasplatita pentru modul in care urmaresc noutatile din acest magazin.

De pilda am aflat (si am profitat, cum era si firesc) ca persoanele care devin membre ale clubului Contakt.shop si comanda produse in valoare de 100 de lei, pana pe 1 februarie, 2019 primesc ca drept rasplata 50 de lei.

Magazinul de huse ideale are accesorii pentru toate tipurile de telefoane ca nimeni sa nu poata spune ca nu si-a gasit o husa sau o carcasa pentru dispozitivul la care tine ca la ochii din cap.

Un magazin care isi respecta clientii nu are un singur model de husa pentru fiecare telefon, ci cel putin sapte de culori diferite sa poata omul sa isi aleaga.

In stocul magazinului prezentat mai sus am vazut huse aurii, argintii, rosii, bordo, albastre, negre, maro si portocalii.

Unele se inchid ca niste portofele sa securizeze si mai bine telefoanele noastre inteligente.

Sa alegi corect husele inseamna sa te orientezi in functie de urmatoarele criterii:

-calitatea produselor si pretul onest

-procesarea rapida a comenzii, daca se poate fara sa te deplasezi in oras. Ideal este sa intri pe site de pe un dispozitiv din casa ta, unde este cald si bine, sa nu mai iesi pe timpul acesta si sa primesti produsele la adresa indicata de tine.

-reduceri de pret, bonusuri, fidelizarea cumparatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *