Orange – un nou jucator pe piata de internet fix prin fibra optica, televiziune prin cablu si telefonie fixa

Distribuie prietenilor tai!

Compania Orange a lansat servicii de internet fix prin fibra optica, televiziune prin cablu si telefonie fixa, devenind astfel in mod oficial un operator fix-mobil, la fel ca Telekom si Digi (RCS-RDS). Pentru clientii tuturor companiilor de profil din piata nu poate fi decat o veste buna, caci se va pune si mai multa presiune pe preturi si pe calitatea serviciilor oferite.

orangeConform comunicatului oficial Orange, compania a lansat serviciile de internet prin fibra optica, voce fixa si televiziune prin cablu digital si devine astfel operator convergent fix-mobil. Clientii pot opta pentru toate serviciile de telecomunicatii de la Orange in orasele Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, urmând ca acoperirea sa fie extinsa in zonele urbane din restul tarii, pâna la finalul anului.

Orange isi extinde astfel portofoliul de servicii si le ofera clientilor solutii complete prin cele mai noi tehnologii atât pentru mobil, cât si pentru acasa. Cu Orange Mobil clientii au la dispozitie servicii de voce si internet prin cea mai extinsa retea 4G. Noua oferta de servicii Orange Home le aduce clientilor internet prin fibra optica cu viteze de pâna la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixa, precum si solutii de monitorizare si control al locuintei de la distanta.

Beneficii suplimentare pentru clientii care sunt alaturi de Orange de mult timp si care aleg Orange Mobil si Orange Home

Clientii care aleg serviciile fixe si mobile de la Orange au beneficii pentru toata familia si sunt rasplatiti pentru fiecare an petrecut alaturi de companie: au 20% reducere pentru abonamentele de internet fix si televiziune prin cablu, nelimitat minute nationale si mai mult internet pe mobil in pachetele de servicii mobile din ofertele Orange Family si Orange Share si, suplimentar, bonus 5 euro pentru fiecare an in retea, pentru a cumpara tablete, smartphone-uri sau accesorii. in plus, clientii vor avea o singura factura pentru toate serviciile si un singur numar de contact pentru Serviciul Clienti, 499.

Vezi si:  Dispozitive IT second hand si refurbished: computere, laptopuri, monitoare, imprimante

Suport proactiv pentru clientii cu pachete convergente

Pentru a le asigura clientilor o experienta cât mai buna si o utilizare cât mai usoara a serviciilor pentru acasa, Orange le ofera tuturor celor care opteaza pentru pachete convergente suport proactiv din partea unei echipe dedicate a Serviciului Clienti. Astfel, in prima zi dupa instalarea serviciilor, clientii vor fi sunati pentru a fi asistati telefonic la utilizare.

Pachete personalizate de solutii integrate pentru mobil si acasa

Orange Home Net este raspunsul Orange pentru clientii care-si doresc internet fix prin cea mai performanta tehnologie de fibra optica, ce ofera viteze de download de pâna la 1 Gbps, viteze crescute de upload si o stabilitate crescuta a conexiunii. Clientii pot alege varianta potrivita lor din 3 pachete Orange Home Net, cu viteze maxime de download de 100 Mbps, 500 Mbps sau 1 Gbps, toate cu router Wi-Fi inclus. Pentru clientii Orange cu abonamente pentru serviciile mobile preturile sunt cuprinse intre 7 si 11 euro (cu TVA).

preturi internet fix orange homeAlaturi de abonamentul Orange Home Net, clientii pot completa pachetul de solutii pentru acasa cu servicii de televiziune si/sau de voce fixa.

Orange Home TV le ofera clientilor o gama variata de canale TV nationale si internationale, precum si canale HD, atât prin cablu, in aria de acoperire din zonele urbane, cât si prin satelit. De asemenea, indiferent de varianta aleasa, clientii pot urmari emisiunile, filmele si serialele preferate si in miscare, pe telefon, tableta sau laptop, prin  Orange TV Go.

Cu serviciul de televiziune Orange Home TV prin cablu clientii se pot bucura de peste 160 de canale TV la o calitate excelenta a imaginii, cu ajutorul celei mai noi tehnologii de acces prin fibra optica. Serviciile sunt disponibile pe maxim 5 televizoare, intr-o locuinta, dintre care 4 pot avea televiziune digitala si unul televiziune analogica. Utilizatorii pot alege din 3 pachete de baza – Analog, Explore si Global – si 5 optiuni suplimentare, precum HBO sau Maxpack, ce ofera canale precum HBO si Cinemax. Pachetele de baza includ de la 51 la 121 canale TV si au preturi standard intre 6 si 9 euro pentru clientii Orange abonati la serviciile mobile.

Vezi si:  Modele de smartwatch și brățări smart ieftine - cele mai căutate cadouri de Sărbători, la PretzMic.ro

preturi abonamente orange home tv cabluOrange Home Fix este serviciul de voce fixa oferit clientilor pentru a pastra legatura cu cei dragi. Acestia il pot alege oricând si fara perioada contractuala, beneficiind de 100 de minute nationale si 100 de minute in retea pe luna, cu 1,25 euro/luna (cu TVA).

Pentru a utiliza solutiile de comunicare mobile si fixe ce li se potrivesc cel mai bine, clientii isi pot alege serviciile si abonamentele dorite. Ei se pot bucura astfel de avantaje suplimentare aduse de pachetele integrate fix-mobil, preturi reduse, echipamente gratuite pentru serviciile pentru acasa si mai multe reduceri de pret la smartphone-uri si tablete in functie de vechimea abonamentului Orange.

Orange Smart Home este un serviciu inovator lansat la inceputul anului care permite clientilor sa aiba grija de propria locuinta, de la distanta. Prin intermediul senzorilor, clientii pot monitoriza si controla locuinta având optiunea, de exemplu, de a alege ca la activarea senzorului de miscare sa primeasca alerte prin SMS sau e-mail, dar si sa se declanseze inregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi. Notificarile pot fi vizualizate pe telefonul mobil, tableta sau calculator in caz de efractie, incendiu, inundatie si altele.

Sfatul AlegeBine.com: Analizati foarte bine ofertele din piata inainte de a incheia un contract pe perioada lunga (12-24 de luni). Profitati inclusiv de ofertele regionale ale operatorilor si evitati sa acceptati prima oferta gasita inainte de a studia cu atentie toate posibilitatile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *