CASA PINO – O pensiune elegantă cu vibe italian si camere impecabile

Casa Pino din Brașov e ca o poveste atemporală. Un amestec boem de stil architectural Italian și modernitatea tehnologiei de azi. Vorbim practic de o clădire așezată în centrul civic, la două minute de mers pe jos de viitorul Mall AFI din Brașov și la 7 minute de mers cu mașina de Piața Sfatului.

Ai acces facil la gară și la doar 40 de minute cu mașina de cele mai importante destinații din județul Brașov precum: Poiana Brașov, Râșnov sau Bran, o locație care merită să fie descoperită și redescoperită așa cum poti să citești și să recitești un roman de Boccaccio sau cum poți privi un tablou de Boticelli.

Casa Pino este o poveste de familie care incepe undeva departe, in Napoli si continua si azi la poalele de sub Tâmpa.

De ce să alegi Casa Pino ?

Casa Pino oferă în prezent 7 camere, 6 camere duble dotate cu pat matrimonial/paturi separate la alegerea clienților și camera cu nr.7 de 4 persoane, sau cum o mai numim noi camera Pino pentru ca este o camera de familie.

Și acum să trecem la atuurile noastre. În primul rând curățenia impecabilă. Recenziile pe care le-am avut pe booking până acum încep toate cu această expresie – curățenie impecabilă. În plus, zona unde suntem poziționați este extrem de liniștită. Și ca totul să fie dus la superlativ, toate camerele sunt izolate fonic interior și exterior.

Pereții dintre fiecare zonă de locuit sunt groși așa că oricine caută o oază de odihnă, sau sunt persoane cu somnul sensibil, pot veni la noi. Și dacă tot am vorbit despre odihnă, toate camerele sunt dotate cu saltele ortopedice, iar lenjeria de pat este premium, din bumbac satinat hipoalergenic.

Pe lângă condițiile din fiecare spațiu de cazare precum cabină de duș ultramodernă, televizoare cu diagonală uriașă și alte facilități, oferim clienților și partenerilor noștri acces la o sală modulară care poate deveni sala de conferințe.

Capacitatea ei este de 30 de persoane, dar din cauza condițiilor de distanțare socială, oferim spre închiriere cu toate măsurile de securitate și siguranță pentru un grup de maxim 12 persoane.

Locuri pe care le poti vizita in Brasov

Biserica Neagra – Ar fi păcat să treci pe lângă cel mai mare lăcaș de cult în stil gotic din sud-estul Europei și să nu îi rezervi câteva minute pentru vizitarea acestuia la interior.

Cu o capacitate de 5.000 de locuri, o înălțime de 37 de metri, o lungime de 90 de metri și trei clopote imense, cel mai mare dintre acestea cântărind peste șase tone, Biserica Neagră din Brașov este o adevărată operă de artă. Construcția sa a început în 1377, când localnicii au denumit-o Biserica Sfânta Maria. Un incendiu devastator a distrus, în 1689, o parte din clădire, fapt care i-a adus numele pe care îl poartă și astăzi.

Ce este și mai interesant despre acest lăcaș de cult este că în interiorul acestuia vei găsi cea mai mare orgă încă funcțională din cele 140 construite de maeștrii familiei Buchholz, dar și cea mai mare colecție orientală de covoare din eud-estul Europei.

Piata Sfatului – Inima Brasovului – Inima Brașovului ascunde un alt obiectiv care nu poate trece neobservat. Casa Sfatului a fost ridicată începând cu anul 1420, dar a cunoscut îmbunătățiri numeroase de-a lungul anilor. Inițial a servit ca spațiu de judecată pentru breslele blănarilor, apoi ca primărie, iar în anul 1950 a devenit Muzeul de Istorie a județului Brașov.

Aici te așteaptă peste 3.000 de piese expuse în 123 de vitrine și 17 săli, structurate pe departamente de arheologie, istorie medie și istorie modernă, care alcătuiesc expoziția permanentă Brașov – istorie, cultură și civilizație.

Turnul Alb și Turnul Negru – Turnul Alb are o înălțime de 20 de metri spre oraș și 18 metri spre deal, fiind construit pe plan semicircular deschis. Diametrul acestui turn este de 19 metri. Cetatea comunică direct cu acesta printr-un pod mobil.

Turnul Negru a fost construit ca o fortificație independentă și are o înălțime de peste 11 metri. Are șase goluri de tragere pe fiecare dintre fațade și trei galerii etajate. Turnul Negru ținea legătura cu cetatea Brașovului tot printr-un pod până la Bastionul Fierarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *