Cum alegi spatii industriale de inchiriat pentru business-ul tau?

Dintre toate imobiliarele industriale, se disting mai multe tipuri de spatii industriale de inchiriat, acestea fiind:   cladiri administrative, spatii de productie efective, depozite etc.   In plus, exista o clasificare a spatiilor industriale de productie in functie de tipul de productie si de scop. In special, acestea pot fi locuri pentru depozitarea produselor finite si a materiilor prime, depozite de produse de uz casnic, sali de productie, unitati medicale, spatii pentru intreprinderile din industria alimentara si pentru productia de substante explozive etc.   Prin urmare, fiecare antreprenor selecteaza pentru sine o anumita industrie si, in functie de caracteristicile activitatii, selecteaza optiunea adecvata pentru imobiliare si pentru implementarea acesteia. Mai mult, cererea de inchirieri de spatii industriale de la antreprenori, este mai mare decat cumpararea, deoarece aceasta optiune de afaceri are anumite avantaje.  

Spatii industriale de inchiriat – Avantaje

Companiile mari detin de obicei una sau mai multe proprietati comerciale, insa, pentru start-up-uri si companii mici, cumpararea de spatii industriale este un lux inacceptabil, asa ca prefera sa inchirieze o zona potrivita pentru productie.   In acest caz, chiriasul nu are nevoie sa ia un imprumut de la banca pentru a plati costul spatiilor dorite. Si chiar daca va lua un imprumut de la o banca – va putea sa-l cheltuiasca pentru dezvoltarea productiei si, astfel, sa-si dezvolte mai repede afacerea. In plus, inchirierea spatiilor industriale pentru productie elimina nevoia de a completa o cantitate mare de documentatie si sa prezinte rapoarte lunare, trimestriale si anuale autoritatilor fiscale si altor organizatii de stat. Si, de asemenea, de multe ori, locatorul ofera chiriasului diverse bonusuri suplimentare, sub forma de a utiliza un sistem de supraveghere video sau o parcare pentru masinile angajatilor. 

Spatii industriale de inchiriat – Avantaje

Astazi, problema inchirierii de spatii industriale este deosebit de relevanta pentru orasele mari, unde exista o infrastructura bine dezvoltata si, prin urmare, acest serviciu este extrem de solicitat. Principalele tipuri de avantaje la inchirierea spatiilor industriale sunt:

  • Posibilitatea utilizarii spatiilor pentru perioadele specificate in obligatiile contractuale. 

  • Posibilitatea de a incepe rapid productia, deoarece chiriasul doar vine si se instaleaza. Imediat dupa semnarea contractului, el are dreptul de a utiliza spatiul.

  • Economii semnificative de costuri, deoarece nu este necesara retragerea de fonduri din activitate pentru constructia unei hali.

  • Este posibil sa alegi un spatiu de productie adecvat, tinand cont de toate cerintele si nevoile tale – cost, inchiriere, locatie, dimensiuni ale spatiului.

  • Un plus foarte important atunci cand apelezi la spatii industriale de inchiriat, este faptul ca sumele importante de bani pe care chiriasul le-a economisit la inchirierea spatiului, pot fi folosite pentru achizitionarea de diverse tipuri de echipamente, sisteme automatizate sau mecanizate, precum si pentru atragerea de personal calificat in procesul de productie sau achizitionarea de materii prime suplimentare. In timp, toate aceste aspecte pozitive vor deveni baza dezvoltarii accelerate a afacerii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *