Cetatenii din Dobroesti merita conditii de trai civilizate. Dan Vaduva poate sa le ofere

Candidat la primaria Dobroesti din partea USR, Dan Vaduva este omul care doreste sa lucreze pentru ca Dobroesti sa devina locatia aleasa de un numar cat mai mare de parinti pentru a-si creste copii dar si locatia in care acestia vor lucra si vor trai pana la adanci batraneti. Pentru ca Dobroestiul sa ajunga intr-o astfel de pozitie este nevoie de foarte multa munca, implicare din partea autoritatilor locale, un nivel cat mai mare de profesionalism dar si dorinta de a schimba in bine modul in care arata in acest moment Dobroestiul. Toate aceste criterii sunt indeplinite de catre Dan Vaduva motiv pentru care USR l-a desemnat candidat primarie Dobroesti. Acesta cunoaste foarte bine situatia din aceasta comuna motiv pentru care stie care sunt problemele care trebuie rezolvate si stie care sunt solutiile care trebuie puse in practica pentru a transforma in bine comuna Dobroesti.

Infrastructura, un mediu cat mai sanatos si atragerea fondurilor europene sunt prioritatile lui Dan Vaduva

Pentru a se putea prezenta in fata alegatorilor cu un plan bine pus la punct, Dan Vaduva a identificat care sunt prioritatile pe care le va avea din momentul in care va deveni primarul acestei comune. Este adevarat ca sunt foarte multe lucruri care trebuie facute pentru ca Dobroestiul sa devina o comuna performanta din toate punctele de vedere.

Asfaltarea strazilor sau reconditionarea retelelor de apa, canalizare, energie electrica sau gaze naturale iata unele dintre prioritatile lui Dan Vaduva si ale USR Dobroesti. Este inacceptabil ca o comuna aflata in imediata apropiere a capitalei tarii noastre sa aiba strazi acoperite cu pietris sau pamant.

Pentru ca generatiile de copii si tineri care cresc in momentul de fata sa aiba cat mai putine probleme medicale sau chiar deloc este necesar ca mediul in care traiesc sa fie un mediu curat din toate punctele de vedere. Dan Vaduva doreste sa transforme Dobroestiul intr-o locatie in care spatiile verzi sa fie din ce in ce mai multe si mai intinse, iar gunoaiele sa dispara de pe strazile acestei comune. Toate acestea pentru ca Dobroestiul sa devina o comuna model in ceea ce priveste calitatea aerului.

Nu in ultimul rand, atragerea unui volum cat mai mare de fonduri europene este o alta prioritate de care se va ocupa Dan Vaduva din momentul in care va fi ales primar al acestei comune. Pentru ca Dobroestiul sa devina o comuna care sa semene din ce in ce mai mult cu comunele din tarile dezvoltate sunt necesari foarte multi bani. Atragerea de fonduri europene este una dintre solutiile pentru ca Dobroestiul sa devina o comuna asa cum isi doresc locuitorii.

Concluzii

Este inacceptabil ca in anul 2020 populatia sa nu aiba acces la conditii decente de trai. Locuitorii din comuna Dobroesti reprezinta una dintre cele mai bune dovezi despre cum nu ar trebui sa traiasca oamenii intr-o tara care se doreste a fi europeana. Pentru a remedia aceasta problema si pentru a oferi cetatenilor din aceasta comuna conditiile necesare pentru a avea un nivel de trai decent, Dan Vaduva va realiza tot ceea ce este necesar pentru ca oamenii din aceasta comuna sa simta ca traiesc cu adevarat intr-o comuna aflata intr-o tara europeana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *