Pandamie CoronaVirus: Apă Kangen sănătoasă acasă

În plină pandemie provocată de coronavirus, oamenii aleargă la supermarket-uri să se aprovizioneze cu baxuri de apă. Mai mult ca niciodată acum conștientizăm cât de important este să avem în confortul căminului o sursă de apă alcalină sănătoasă și nelimitată.

Din păcate, nu toți oamenii știu că pot avea acasă propriul aparat de apă care să le ofere la discreție apă Kangen alcalină de băut cu pH 8.5 – 9.0 – 9.5.  Mai mult decât atât, aparatul produce apă dezinfectant cu care se pot curăța suprafețele sau mâinile de fiecare dată când este nevoie.

Foarte important în această perioadă de criză economică este că aparatul se poate achiziționa în sistem de rate.

Apa Kangen are trei proprietăți importante

Apa Kangen este produsă de tehnologia inovatoare a aparatelor de apă ale companiei Enagic din Japonia.

  1. Antioxidarea. Fiind antioxidantă, are efect anti-îmbătrânire și anti-inflamator având un ORP negativ de până la -400.
  2. Micro-structura este capacitatea apei alcaline Kangen de a hidrata și de a se infiltra în organism cu o putere mult mai mare, asta deoarece ionizatoarele, prin electroniză, micșorează de 3 ori moleculele din micro-structură. Practic, apa Kangen ajunge la creier în 60 secunde, pe când apa plată în 10 minute.
  3. Alcalinitatea. Apa Kangen este apă alcalină ionizată cu un pH de 9.5 și ajută sângele să neutralizeze depunerile acide. Cu cât corpul este mai acid, cu atât este mai bolnav, însă, cu cât este mai bazic, alcalin, este mai sănătos.

Aparatul produce 5 tipuri de apă

  1. Apă alcalină cu pH 8.05 – 9.0 – 9.5 recomandată pentru hidratare.
  2. Apă clean (apă plată) cu pH 7.0 pentru prepararea mâncării bebelușilor și pentru administrarea medicamentelor.
  3. Apă de frumusețe cu pH cuprins între 4 – 6. Aceasta înlocuiește cu succes tonicele sau after-shave-ul având propietăți astrigente.
  4. Apă puternic acidă cu pH 2.7 are propietăți dezinfectante. Poate fi folosită pentru igienizarea bucătăriei, toaletei sau alte spații pentru a le face curate și sigure.
  5. Apă detergent (apa puternic alcalină) cu pH 11 înlătură pesticidele, ierbicidele și toxienele de pe alimente. O puteți folosi în loc de detergent de rufe.

Cum puteți avea acasă propriul aparat de apă

Pentru comenzi trebuie să vizitați site-ul www.aparatapa.ro și astfel puteți alege aparatul de alcalinizare și ionizare a apei. Completați formularul de comandă online sau solicitați telefonic aparatul la numărul de contact apa Kangen România 0735.55.55.05. Veți obține toate informațiile suplimentare de care aveți nevoie.

Aparatele de apă Kangen consumă puțină energie, au un aspect extrem de elegant și sunt ușor de folosit. Au o garanție de 5 ani, iar durata de viață preconizată este de 30 ani sau mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *