Alege bine cand este vorba de afacerea ta

Cu o doza de curaj, fiecare meserias bun isi poate deschide propriu atelier, sa nu mai lucreze pentru altii. Fetele care tund si coafeaza non stop timp de 8 sau 10 ore in salonul patroanei si primesc un salariu minuscul, raportat la operele de arta care ies din mainile lor, ar trebui sa solicite acum ajutorul specialistilor de la Fabrica-de-firme.ro.

Chiar oamenii lipsiti de talente si de idei isi pot deschide afacerile lor, solicitand idei de afaceri celor care au contribuit direct la infiintarea celor 10 000 de firme de succes in 10 ani de activitate. Promptitudinea si profesionalismul lor se masoara in numarul clientilor multumiti si in diversitatea si calitatea serviciilor oferite acestora.

De la comunicarea listei acte infiintare ong la inchirierea unui sediu social foarte bun, asistenta juridica si manageriala, cesiune parti capital social si majorare capital social, toate aceste operatiuni importante pentru o firma sau o societate decurg foarte usor datorita lor.

Buni cunoscatori ai legislatiei sunt si ordonati, pun la punct bine dosarele si stiu cat se asteapta pentru infiintarea unui ONG, a unei firme, fundatii sau a unui PFA sau SRL. Astfel de subiecte nu mai au secrete pentru ei.

De pilda, pentru infiintarea unui ONG se asteapta o luna si jumatate, iar costurile de infiintare sunt de 2000 de lei si atunci, te sfatuiesti cu ei si alegi varianta cea mai avantajoasa, cu taxe mai mici, eventual, cu scutiri de la plata TVA.

Ei iti raspund cu argumente la intrebarea: SRL sau PFA?

Inainte de prima discutie cu ei, poti citi informatiile de pe site-ul Fabricii-de-firme.ro, sa fii in tema cu difrentele dintre firma, SRL, ONG, PFA si fundatie si sa faci un top al preferintelor, in functie de posibilitatile financiare pe care le ai.

Fii deschis cu ei, iar ei iti vor da idei de afaceri pe care le poti fructifica repede cu succes, ramanand alaturi de tine, cat le soliciti acest lucru!

Am uitat sa iti spun ca se ocupa de legalizarea tuturor modificarilor impuse pe parcursul derularii activitatii si tot ei depun pentru tine cererea de inregistrare a marcii la OSIM.

Ei iti ofera evidente contabile ireprosabile, de aceea apeleaza acum la un set complet de servicii si curand vei culege roadele muncii si alegerilor corecte pe care le faci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *