5 reguli pentru a alege mobila pentru dining

Daca esti la prima achizitie pentru mobila dining sau vrei sa adaugi altceva acestei zone din casa ta, sa stii ca nu iti va fi usor. Oferta pietei este coplesitoare. Vei gasi mii de oferte pe internet. Insa noi iti recomandam site-ul roberto-cristiano.ro, pentru ca aici vei gasi niste seturi dining foarte frumoase, iar preturile sunt mai mult decat convenabile. Atunci cand alegi acest tip de mobila, trebuie sa te ghidezi dupa anumite criterii. Atunci cand vorbim de mobila pentru dining, ne referim la o masa sufiecient de mare pentru a incapea cel putin 2 persoane si, desigur, scaune.

Regula nr. 1

 

Intotdeauna alege o masa mai mare decat crezi ca este necesar. Este cel mai greu sa realizezi ca de fapt ai nevoie de o masa putin mai mare decat ai crezut initial. Ne spunem:  “ dar noi nu suntem decat doi!”. Issa, sa tii ca in viata ta mai poate sa apara si un al treilea membru, care cand va mai creste va avea nevoie de un loc al sau, sau pot sa vina in vizita rude, prieteni si asa mai departe. Nu veti sta pe rand la masa, cu siguranta.

 

Regula nr.2

 

Adapteaza masa spatiului special pentru dining. Masa trebuie sa incapa in acel spatiu in asa fel incat sa lasi si loc de trecere. Va trebui sa asezi si scaunele si sa ai loc sa treci si cu farfuriile. Gandeste-te ca, atunci cand vei avea oaspeti, va fi penibil sa ii ridici de pe scaun de cate ori vrei tu sa treci in alta parte.

 

Regula nr. 3

 

Alege o masa cu capete rotunjite daca nu ai spatiu mult. Acest tip de mese sunt ideale pentru un spatiu mai mic. O masa cu capete rotunjite va ocupa mai putin spatiu fata de una patrata sau dreptunghiulara.

 

Regula nr.4

 

Alege o masa de sticla pentru un apartament intunecos. Daca ai o casa sau un apartament mai intunecos, masa de dining ar trebui sa fie cu suprafata de sticla. Aceasta va avea proprietati remarcabile ce iti vor da senzatia de spatiu si de lumina. Desigur, mentinerea unei asemenea mese este putin mai solicitanta. Asorteaza la aceasta masa de sticla cateva scaune mai inedite pentru a crea un efect wow.

 

Regula nr. 5

 

Sa nu iti fie frica de mesele moderne. Mesele moderne sunt realizate din combinatii inedite de lemn cu metal sau model marmura cu otel. Acestea sunt , chiar daca nu crezi, extrem de versatile si mult mai usor de asortat decat mesle care sunt in totalitate din lemn. De exemplu, cele care au picioare metalice se pot asorta cu un numar impresionant de scaune pe care le vei gasi la magazinul online roberto-cristiano.ro.

 

Aceste mese pentru dining nu sunt doar niste pese de mobilier pe care sa mananci si care sa ofere un aspect frumos locuintei tale. Ele sunt, de asemena, confortabile, stabile, solide si se pot plia pe personalitatea fiecaruia. Incearca sa accesorizezi totul cat mai bine astfel incat sa ii dai acel touch personal locului in care vei manca tu si cei dragi tie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *