Pielea ta merita cele mai bune tratamente

Cand ne gandim la pielea noasatra ne dam seama ca merita tot ce este mai bun si ca trebuie sa alegem cele mai sigure si eficiente tratamente. De curand am descoperit Clinica Yiara unde mi-am achizitionat un pachet special redus cu -61% pentru tratamentul de epilare definitiva laser.

Atat femeile, cat si barbatii se confrunta cu parul inestetic de pe picioare, brate, din zona axilelor, abdomen si chiar pe fata. Daca la barbati acest aspect nu este atat de suparator, la femei parul corporal devine ceva in exces de care ne dorim sa scapam. Apelam la diverse metode, mai mult sau putin dureroase insa pe termen lung, ineficiente. Insa, prin metoda de epilare dioda laser poti scapa definitiv de parul nedorit si te poti bucura de o piele catifelata, frumoasa, stralucitoare. In plus, aceasta metoda nu este nici dureroasa, nici periculoasa. Daca te afli in aceeasi situatie ca si mine, poti apela si tu la Clinica Yiara care iti ofera in aceasta vara epilare definitiva pret imbatabil, cu o reducere de -61%. Adica in loc de 10.432 lei pentru 8 sedinte, vei plati doar 4000 de lei. Este extraordinar, mai ales ca acum a venit vara si trebuie sa ne etalam picioarele si corpul perfect.

Clinica Yiara iti pune la dispozitie o metoda de epilare definitiva sigura si eficienta, cu ajutorul aparatului Elysion Pro. Acest aparat face ca pigmentii de melanina ce se afla in foliculii de par sa absoarba radiatia laserului (temperatura ajunge la 60-70 de grade). Acestia sunt practic eliminati, fara ca pielea sa fie distrusa in vreun fel. Chiar dupa prima sedinta, parul din zona tratata va cadea imediat. Procesul de crestere al foliculilor va fi stopat si acestia nu se vor mai regenera. Aparatul Elysion Pro este unul din cele mai performante aparate la ora actuala pe acest segment. Din ce in ce mai multe femei apeleaza la aceasta tehnica si se declara foarte multumite. Mai ales ca, pe langa faptul ca au scapat de parul in exces, nu se mai confrunta nici cu foliculita care pe langa faptul ca este inestetica, este si foarte dureroasa si poate lasa semne urate pe piele.

Nu te mai lupta cu metodele ineficiente de epilare si alege acum epilarea definitiva si ofera-i pielii tale rasfatul pe care il merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *