Mobila de bucatarie- de la idee la implementare

Inainte de toate, pentru a vorbi despre ideile si asteptarile tale, trebuie sa alegi o fima specializata in mobila de bucatarie la comanda. Doar asa poti avea siguranta unui sfat profesionist si astistenta unei echipe de specialitate. Asa ceva vei gasi, cu siguranta, la Kuechentreff.ro, magazinul specializat in mobila pentru bucatarie. Pe site, sunt disponibile foarte multe modele de bucatarii, din care te poti inspira sau pe care le poti alege ca atare. Ultimul trend, oferit de acest magazin, este reprezentat de frumoasele bucatarii Nobilia, care ofera calitate nemteasca, la preturi foarte bune.

Dar, sa amintim cateva din serviciile oferite de Kuechentreff.ro, ce vor duce la materializarea bucatariei dorite:

  1. Saftul profesionist. Aceste sfaturi te vor ajuta si iti vor permite sa iti planifici, cu precizie, spatiul in care va fi amplasata viitoarea bucatarie, in asa fel incat sa fie evitate anumite greseli. Un designer trebuie sa aiba numeroase cunostinte in multe domenii cum ar fi: principiile design-ului pentru ca bucataria sa fie functionala si, de ce nu, ergonomica; simtul estetic si o buna cunoastere a trend-urilor; rabdarea de a asculta si de a lucra cu clientul; abilitatea de a vizualiza produsul finit si cunoasterea in profunzime a materialelor destinate fabricarii.
  2. Design-ul bucatariei. Nu exista o bucatarie perfecta, fara un design potrivit. Deja din acest stadiu sunt luate in considerare cele mai mici aspecte ale mobilierului. O bucatarie poate fi moderna, traditionala, minimalista sau foarte functionala. Insa, indiferent de design, bucataria trebuie sa indeplineasca niste conditii. In primul rand trebuie sa se potriveasca nevoilor tale (de exemplu: cat de des gatesti sau cati membrii are familia ta). In al doilea rand, tine cont de culorile folosite. Totul trebuie facut in functie de design-ul intregii case si al culorilor predominante. Bucatariile moderne sunt create, de obicei, in culori aprinse, pe cand cele traditionale sunt in culori naturale, care sa inspire caldura si familiar.
  3. Personalul te va astista de la inceput pana cand bucataria va fi gata. Tot cu ajutorul Kuechentreff.ro vei primi bucataria la tine acasa si vei avea si montajul asigurat. Datorita profesionalismului echipei, care te va sprijini de la idee pana la implementare, vei avea un rezultat mai mult decat satisfacator si bucataria va arata exact asa cum ti-ai imaginat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *