Cum să ai propria firmă de transport?

Intre mijloacele de transport in comun si taximetrie functioneaza pirateria auto, fenomen ilegal de care oamenii sunt multumiti. In ce consta aceasta activitate ilicita si cu ce este mai buna decat cele doua forme legale de trasnport care asigura mobilitate?

  1. Cei care iti pun la dispozitie o masina negociaza pretul cu tine si nu percepe un pret atat de mare ca taxiul.
  2. Soferul opreste de cate ori clientul are nevoie sa rezolve anumite probleme pe traseu.
  3. Masina te ia de unde ai nevoie, cu bagaje cu tot si te duce unde doresti, intre autobuze, trenuri sau microbuze.

Dragul meu pirat auto, eu ma bucur din suflet de prezenta ta pe piata, dar iti propun sa intri in legalitate, sa nu ti se mai ia talonul masinii si sa platesti amenda! Uite, urmeaza cuvintele cheie: infiintare firma aici si pune-i specialistului de la Fabrica-de -firme actele si informatiile de care ai nevoie, sa imi poti oferi transport legal si sa nu imi mai tresare inima, cand ma duci unde am nevoie cu masina, iar politia rutiera este pe drum!

Cu vremea te poti extinde si poti cumpara mai multe masini, sa ai si tu angajati. De la firma micuta de la domiciliu, poti apela la firma prezentata mai sus sa se ocupe de deschidere punct lucru într-o autogară privata, de unde oamenii pot solicita masini care să ii duca la diferite institutii si mai ales sa ii astepte afara, pana isi rezolva problemele cerand mai putin decat un taxi.

E util ca transportul sa decurga repede, cu soferi politicosi si masini bune si fara incidente.

Statutul de persoana fizica autorizata te va scuti de probleme.

Lucrand legal vei avea multi clienti si vei castiga mai mult decat acum, cand alearga politia dupa tine si te feresti sa iesi la orele de varf sa iti oferi serviciile. Atat taxele de infiintare, cat si cele ulterioare pe care le vei achita la stat vor fi mai mici decat amenzile si in plus te vei alege si cu vechime in munca procedand in acest fel.

Alege bine calea cinstita si legala si mai ales firma serioasa care sa alerge pentru tine si nu vei regreta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *