Petrecem chiar si iarna – Guest post

Iarna aceasta, pentru petrecerea de Craciun, sotia mea a venit cu cea mai traznita idee. Sa sarbatorim Craciunul in cea mai originala maniera de pana acum si sa invitam toti prietenii nostri, la cabana pe care o avem la Brasov. Ideea ei nu s-a oprit aici. A mai propus sa sarbatorim in aer liber si sa transformam totul intr-o petrecere la piscina.

Ideea nu a fost rea, dar ca sa stam la piscina in toiul iernii nu este cel mai sanatos mod de a sarbatori. Insa, cum ea nu a vrut sa auda un refuz, mi-a zis sa gasesc o solutie.

Avand in vedere ca pisicina are hidrostat si se poate incalzi pana la 35 de grade, nu apa era o problema, ci atunci cand vom iesi afara pentru a ne usca. Am cautat solutii si mi-a venit o idee. Cand lucram in Anglia, pe santier, aveam o aeroterma pe motorina ce mentinea aerul cald chiar si in conditii de temperaturi scazute.

Nu am mai stat pe ganduri si am intrat pe magazinul online Alecoair.ro si am cautat o aeroterma profesionala. Desi site-ul detine foarte multe produse din aceasta categorie, am ales aeroterma IDE 50 ce functioneaza pe motorina.

Aceasta aeroterma poate incalzi pana la o distanta de 25 de metri iar rezervorul de 4,8 litri este destul de mare pentru a sustine intregul eveniment.

Aeroterma IDE 50 are o putere termica de 50 kW si un volum de aer de 2000 m3/h.

Am comandat-o imediat si, in mai putin de doua zile, am primit aeroterma IDe 50. Am fost foarte multumit de felul in care a fost impachetat de catre echipa Alecoair, deoarece au folosit mai multe straturi pentru a preveni loviturile.

Cand am pus-o in functiune aceasta aeroterma a reusit sa incalzeasca imediat aerul din curtea casei. Recomand acest produs, deoarece este foarte bine fabricat, rezultatele sunt garantate si m-a ajutat sa am cea mai frumoasa petrecere de Craciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *