Cu ce incepe organizarea unui festival de muzica in aer liber

Pentru cine se organizeaza un festival mare de muzica la care sunt invitate vedete internationale? Pentru cine se are in vedere scena si sonorizarea, spectacolul de lumini si interpretii invitati?
Evident ca pentru public. Spectatorii reprezinta nucleul atentiei organizatorilor cu nevoile lor, de aceea organizarea unui astfel de eveniment cultural incepe cu toalete ecologice de lux.
Credeti ca la un concert la care vin oameni din intreaga Europa si din lumea intreaga se cuvine ca spectatorii sa intre in toalete insalubre, ruginite si darapanate, cu usi care stau sa cada sau cabinele nu sunt prevazute cu un loc unde utilizatorul sa se spele pe maine dupa ce si-au facut necesitatile?
Toaletelux.ro ofera solutia pentru aceste evenimente ca totul sa de curga perfect, fiindca si lipsa toaletelor sau penuria unor astfel de lucruri atat de necesare omului pun sub semnul intrebarii organizarea evenimentului.
In calitate de organizatori, sa nu mizati niciodata pe toaletele publice care vor deveni prea putine si se va face coada la ele, iar nemultumirea generata de acest aspect in randul spectatorilor va fi maxima. Ei au nevoie de o baie functionala la fata locului, mai ales ca festivalul este o oportunitate si pentru comercianti: vin la fata locului cu bere, mici, sucuri, clatite cu dulceata si ciocolata, ceai, cafea si ciocolata calda. Aveti nevoie de cel putin 10 astfel de toalete pe care sa le inchiriati, iar ele va sunt livrate la adresa indicata si dupa terminarea evenimentului sunt ridicate din locul respectiv repede, pentru a fi inchiriate in alta parte. Totul se rezolva se rezolva digital: cu schimburi de mailuri sau completarea unui formular sau printr-un telefon, daca va place aceasta modalitate de comunicare.
Dar toaletele decente care se pot inchiria sunt utile in multe imprejurari. De pilda aveti un teren situat intr-un peisaj feeric si doriti sa realizati urmatoarele lucruri cu ajutorul lui:
-sa il inchiriati celor care vin cu corturile, sa-l faceti sa produca fiind departe de lume, in apropierea unei ape, in care turistii pot sa isi faca baie
-sa oferiti si altor oameni posibilitatea sa se bucure de frumusetea pe care o detineti, dar se afla in salbaticie, departe de lume.
Puteti face din asta o afacere si puteti deveni cel mai iubit furnizor de servicii, daca va ganditi sa completati oferta cu doua lucruri esentiale:
-sa-i aprovizionati cumva cu mancare. Ori alimente pe care sa si le faca ei la vetre facute din pietre sau pe gratare, ori sa le duceti hrana gata preparata luand in calcul faptul ca exista si vegetarieni si sa nu-i puneti in dificultate.
-sa le inchiriati suficiente toalete fiindca este si jenant si neigienic sa se ascunda prin tufisuri si sa va lase locul foarte foarte murdar. Existenta acestor toalete care se pot inchiria bucura pe toata lumea: atat pe cel care are obligatia sa le puna la dispozitie, cat si pe cel care are mare nevoie de ele.
Firma Toalete Lux.ro merita recunostinta pentru faptul ca a pus la punct aceste servicii in Romania, iar prezenta unui numar impresionant de oameni in natura sau in marile orase nu mai sperie pe nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *