Xonix Crossfit XCR-QZ001 – ceas barbatesc

Noua colectie a brandului Xonix este intitulata Crossfit si are in componenta sa un nou model de ceas barbatesc, noul ceas barbatesc Xonix Crossfit XCR-QZ001.

Noua colectie de ceasuri barbatesti apartine stilului sport, iar brandul Xonix foloseste doar cele mai importante componente japoneze pentru producerea ceasurilor destinate a fi utilizate in scopuri atletice sau sportive.

Ceasurile lansate de acest brand sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, produse ce sunt dedicate strict stilului sport.

Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului este de culoare alba iar carcasa este bleu. Materialul din care este compus cadranul este plastic, iar display-ul ceasului este compus dintr-un display digital iar un altul analog. Geamul ceasului este construit din plexiglas, sticla de plexiglas are o transmisie a luminii are o calitate ce poate ajunge si pana la 92%.

Ceasul este prevazut cu ecran digital, ceasul mai este dotat cu abilitati antistatice si antisoc, acesta este dotat cu iluminare indiglo, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 50 mm, grosimea are 16 mm, iar odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi garantie doi ani.

Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, iar ceasul este dotat cu o rezistenta atmosferica de 10 ATM. Achizitionarea unui ceas ce are incorporat un mecanism de tipul quartz – elvetian este decizia cea mai corecta, de departe, datorita faptului ca are capabilitatea de a rezista la inghet sau dezghet, la produse chimice din gospodarie, la acizi,la solventi sau la mucegai.

Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un ceas sport, un accesoriu ideal pentru persoanele care pur si simplu adora activitatile sportive.

Bratara ceasului Xonix Crossfit XCR-QZ001 este compusa din materialul polimber, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, iar ceasul mai este dotat si cu afisaj data, afisaj ora, afisaj minute, afisaj secunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *